Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

20 kommentarer på “meningen med midjan”

 1. Åh, vet du va! Jag satt här och kände mig lite olustig och önskade bort de tio kilon jag lagt på mig senaste året. (Var alldeles för smal innan) Men det här fick mig att faktiskt gå till garderoben och dra på mig min tajta korta kjol och bestämma mig för att uppskatta min nu existerande midja. Bra va? Du är fin du!

 2. Jätte mycket ursäkt om jag klampar i klveret, men är du gravid? Om du är det ; SUPERGRATTIS, om inte OOPS, FÖRLÅT SÅ MYCKET!!!

 3. Risk att man gör bort sig men är du med barn Clara? Känns lite dumt att fråga, men det ser ut som att din mage är lite rund…men magar kan ju se lite runda ut i vissa kläder också. Kram!

 4. Jättesnyggt mönster på kjolen! Och vad är det med allas gravidförväntningar? Tycker inte att du ser det minsta gravid ut…min mage är då minst dubbelt så putig (är rätt smal i övrigt) och jag är då inte graviderad. Vore ju trevligt om man kan få ha en mage utan att folk skriker “gravid!!!”. Men, om jag nu har fel så får jag väl krypa till korset och säga grattis jag med…

 5. men herlighet man er jo ikke med barn bare fordi man har litt rund mage hva er det for et spørsmål?jeez

 6. men vad är det för snack om gravisa magar??? det är detta jag ogillar med bloggkommentarer,

  Du är helt fantastiskt vacker clara puss!!

 7. Hallå! Men snälla, låt kvinnan vara! Vill hon berätta om ev. bullar i ugnen – andra än kanelsnurror – så låt henne göra det i sin egen tid. CLARA – jag har fått tips om en blogg som inspirerats av dig. Tessa, som hon heter, verkar dock inte så imponerad av din positivitet. Hon är riktigt sur. Ganska tragisk människa. Men du borde kolla in den (lessatessa.blogg.se) och kväva henne med kärlek. =) Du ser helt strålande ut!

 8. hahaha. er graviditetsmistankene bygget på dette bildet? i såfall ser jo halve befolkningen ut som om de venter tvillinger.
  når skal kvinner slippe å holde inn magen uten å bli mistenkte for å være gravide? sukk…

 9. nej men hörrni….anledningen att man har misstankar är ju för att Clara inte brukar se rund ut om magen…om hon brukade det skulle man ju inte misstänka nåt. Plus att hon är gift, älskar barn osv. Jag skulle definetly se väldigt gravid ut i en sån slimmad kjol. Det var inget illa menat…Clara hoppas du förstår det.