Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

22 kommentarer på “Love is being stupid together”

 1. Hej hej.
  Vill bara säga att jag verkligen blir inspererad av din blogg. Bilderna du lägger upp är smakfulla och ger precis det budskapet bakom dom….(om det inte finns budskap bakom, snälla låt mig tro det iaf)
  Jag gillar din stil och ditt sätt att skriva på.
  Träffade dig på Annas bloggträff på invito men har inte börjat läsa din blogg förrän nu. Synd för jag hade gärna vela tala om för dig att du är en insperationskälla för mig just nu!
  Ha det så bra mvh Hanna
  http://habba.devote.se

 2. Hej!
  Jätte fin blogg clara och vilka bilder. Kommer själv från norrland ( en mini by som heter Stensele) och bott i umeå 1 år. Men nu befinner jag mig i malmö och pluggar foto. Kan du ge mig din lilla hemlighet hur du fick denna bild att se så gammaldags ut? Jag är en hajare på bilder men dess värre inte på photoshop.

 3. Vilken härlig bild! Den förmedlar en behaglig känsla måste jag säga 🙂 Jag beundrar dig!

 4. Vilken härlig bild!

  Du är så himla skön Clara! Du är liksom redig och rak men rolig och finurlig i en salig röra. Du borde spana in min och min polare Johannas blogg redovisning.blogspot.com, vi är lite som du fast alldeles egna.

 5. Åh den här bilden är så fantastisk vacker, det är nästan så den gör sig bättre i svartvitt för man känner av de starka färgerna och känslorna ändå!

 6. Det var längesedan jag såg en vackrare bild än den där – började tåras lite i ögonen! Så lyd mig och förstora upp den där bilden, rama in och ställ på nattduksbordet. Tack för att du förgyller min ensamma fredagkväll, jag tror du räddat mig från depp. 🙂 Kram /A