Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

31 kommentarer på “This used to be”

 1. Håller med Sara.
  Bilderna får mig att tystna en stund. Bara titta, och förundras över hur mycket du kan säga med en bild. Det är en sann talang du har.

 2. Åh, jag kände mig lite deppig pga snöstormen, men det piggade upp att se dig som en sagofigur i skogen. Älskar din den är oerhört inspirerande, man vill bara ha mer!

 3. Underbar kappa! Väldigt Rödluvan-inspirerad och säkert mysig att ha på sig i snöiga skogar.

 4. fina bilder som alltid! vad ställer du in kameran på när du fotar i mörker, tex för att få snöflingorna att synas?

 5. Åh, så väldigt Narnia! Jag älskar din blogg, här får du ett fint recept på nyttig och sjukt god chokladmilkshake för två som present:

  ta två bananer, tre stora skedar keso, lagom mycket kakao och ganska mycket mjölk. Mixa med mixerstav i kanske en minut sådär så att det blir en jämn milkshake. Kyl i någon kvart, drick med sugrör!

 6. Åh, vilka fina bilder! Gillade särskilt den första och den tredje.
  Och jättefin kappa också 🙂

 7. Hejsan!

  Jag vill bara säga att jag är tacksam att du finns ute i bloggdjungeln! Du inspirerar mig genom ditt sätt att gå din egen väg och framförallt med hur du verkas trivas med dig själv! Din blogg gör mig glad! Tack så mycket!

 8. åh va underbart vackert! snön och du och kappan. men vad är det för låt? det är nästan precis samma text som på en helt fantastisk lampshade låt!
  kram

 9. Så vackra bilder och härlig text. Är det den skog jag tror det är? får mig att tänka på kurragömma bakom cecilias hus 🙂

 10. åh clara jag skulle så gärna vilja lägga till dig på min bloglovin’-lista så jag kunde hålla mig uppdaterad om din blogg, men försöker jag blir jag uppdaterad om alla västerbottens folkblads bloggar! jag vill bara läsa din ju. hur gör man?

  svar från webbredaktionen: det här är rss:n till endast underbaraclara http://www.folkbladet.nu/?cat=89&feed=rss2

 11. Hello!
  I can´t tell you how much I love, love, love your blog: For me, this is the perfect mixture of great pictures, fashion, interior, decoration and food. Keep up the good work!
  Sad though, that I don´t understand the recipes you sometimes post… Is there any chance you might write them down in english in future?
  Kisses from Austria, Vienna