Vilken glädje vilken fröjd

uc-3986.jpg

 uc-3988.jpg

Har ni sett filmen Blecktrumman? Där en kvinna gömmer en man under sin kjol för att militären (eller var det polisen ?)  inte ska hitta honom. Så känns den här kjolen. Jag tror till och med att den rymmer ett litet kollektiv av väldigt smala veganer. Vilken glädje vilken fröjd

 

Everything is vintage

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

16 kommentarer på “Vilken glädje vilken fröjd”

  1. Vad fin du är!!! Det är så snyggt med rött och svart och så där blont hår!!! Men det ser kallt ut! jag tänker mig att det ligger en varm jacka/kappa slängd bredvid bilden 🙂

  2. Jag såg dig för en sekund i tisdags morse och jag blev på så gott humör! Har läst din blogg en tid, och samtidigt som den ger en inspiration, fyller den en med sådant lugnt välbefinnande. Till skillnad från alla trendhetsande mainstreambloggare har du något personligt och visst 🙂

  3. Haha du är rolig du!
    “kanske till och med ett helt kollektiv av väldigt smala veganer” haha!

    Fin kjol, fina bilder. Som alltid!