Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

20 kommentarer på “Smokin Housewife episode 4”

 1. jag är så djupt imponerad av dig, på alla sätt och vis. du verkar så trygg i dig själv och i vem du är. du är strålande vacker, har sunda inställningar och ideal och är fantastiskt duktig på att inreda. inte ett fel.

 2. Hittade din blogg för några dar sen och det är min nya favorit! Alltid kul när man hittar bloggare som kan skriva om annat är chailatte och har egna åsikter och kör sitt eget race. Dessutom har du en grym stil, allt är jättefint:)

 3. tack för härlig blogg!
  Eftersom du har ditt på det torra med kärleken och så, har du några tips att delge? Ska på dejt i helgen och vet inte riktigt vad vi ska hitta på….

 4. har kikat in på din blogg då och då under senaste året, och idag när jag läser den är jag så öppen och jag känner att hörru clara, vilken helt fantastisk blogg du skriver! den är varm och så oerhört vacker. tack!

 5. Hej! Jag är så djupt imponerad av både dina bilder och målningar. vad har du för kamera? Hur plåtar du? vem plåtar DIG? Skulle vara så spännande att veta.

  MVH Helena

 6. Hej Clara! Det känns lite ovant att komma med bekännelser och tacksamheter till någon man aldrig har träffat, men nu kör jag ändå: Tack vare dina fina blogginlägg som skildrar ett renlevnadsliv utan fanatism och tråkighet (och lite p.g.a IQs tänkvärda TV-reklam om alkohol)har jag helt ändrat mitt bruk av denna vara. Som student ser jag hur öl och vin ses som någonting nödvändigt, och det är inte så lätt att låta bli att dricka när det är så socialt accepterat (nödvändigt!) och “alla andra gör det”. Men nu har jag insett att man vinner oerhört mycket på att låta bli, eller åtminstone hålla sig till ETT glas vin. Man slipper mycket huvudvärk och ångest, och man sparar pengar, ork och tid till annat. I gamla kommentarer läser jag hur du inspirerat andra till så mycket annat bra, och nu även detta. Tack!! Jag hoppas du fortsätter skriva länge till!

 7. Jag älskar din smokin housewife-serie. Du är en fantastiskt talangfull illustratör. jag skulle vilja ha dom där som tavlor hängandes på väggen. hehe

 8. Vilka underbara bilder du gör!! Själv är jag usel på att måla och avundas de som kan, dina bilder är otroligt vackra och detaljrika! Hejja Clara!
  Tack för en fantastiskt bra blogg!