Lättfotad och rosa

nyhus_4256_1200143952_258516561.jpg

 

 picture-398.jpg

 

kopia-av-nyhus-2671.jpg

 

Begåvade illustratören och numera skodesignern Anna Ileby gav bort ett par rosa knytskor från Björn Borg. Och gissa vem som fick dem? Det var ju jag! Vilken fest. Jag känner mig fasligt lättfotad i dem. Inte som i slampig, utan som i Peter Pan. Jag vill flyga till himlen.  Tack finaste Anna

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

21 kommentarer på “Lättfotad och rosa”

 1. Hej Clara. Jag utmanar dig att göra den här listan: http://sigurt.devote.se/blogs/1320787/utmaning-.htm. Tanken med den är att få oss att uppskatta de små sakerna i vardagen lite mer och inspirera andra till att göra samma sak. Vad är du tacksam över en helt vanlig vardag?

  Hoppas att du antar utmaningen, och inspirerar fler att göra den! 🙂 tack för en fin blogg.

 2. Ett musiktips:

  När du läser dina 1700/1800-talsromaner… lyssna på inspelningar av C.J.L. Almqvists kompositioner – otroligt vackert!

  Särskilt en inspelning jag lånat på biblioteket, LP från 1967, med Sven-Bertil Taube (vilken man, vilken röst) och Lilian Sjöstrand samt en liten underbar orkester!

 3. Åh så fina rosetter!
  En rosa rosett skulle pigga upp dagen varje dag. Jag tog faktiskt fram min rosa blomma och satte om handleden för att pigga upp dagen min.
  Ha en fin helg!

 4. Det är sjukt vad jag bara älskar din blogg! Du har så fantastiskt fina bilder! i ett mörkt umeå i en pytteliten lägenhet på haga ger du så grymt mycke värme! Du är insperation på hög nivå- TACK!

 5. Hej, jag fick hem min IKON 1931 tidning idag och såg din ‘artikel’ i den, loved it! och även dina tips till alla singlar. bra tips till en singeltjej som mig.

  jag älskar verkligen sättet du skriver på och beundrar både det och dig. Din ärlighet och ditt mod att skriva vad du tycker och känner. Så vill jag bli. Tack för allt du gör!

  //Lydia

 6. Hej Clara !
  Hade egentligen aldrig fattat hur ung du egentligen är…då man ser alla lovord som öses över dig blir man lite störd …
  (sorry) men faktum ÄR att du är så bra !Måste säga att du är en förståndig ,ung dam..( du kommer att bli en extraordinarie tant !!( detta menas som en komplimang!) Många kramar

 7. Förresten. Du som gillar att flyga: du kanske skulle gilla parkour. Det finns en förening i Umeå. Prova vettja! Bra mot sorg, förtvivlan och allmän menings- och menlöshet.

 8. Hej! Undrar bara vart man kan få tag på de jätte fina skorna, om man inte har samma tur som du 😀 Ha de!