Garderoben

Många av er har efterfrågat bilder på min garderob. Klart jag kan ordna det. Min garderob ett fyrverkeri av färger och mönster. Jag är ju inte så svartvit. Jag skulle tippa att 95 procent kommer från loppis och i princip ingenting kostar över hundralappen. Det mesta är snarare i prisklassen 20-75 kronor.

 picture-846.jpg

Rosa gympaskor och mina fina bilhalsband

picture-804.jpg

Mina minst mönstrade kjolar

picture-826.jpg

Favoritklänningen med matchande cape samt en liten rar väska från Kupan i Jokkmokk. Tror den kostade två kronor.

picture-829.jpg

Glammiga paljetter och gnistrande väskor.

picture-806.jpg

Några av alla jumprar

 picture-848.jpg

I fina gamla skokartonger förvarar jag bälten och skärp. Allt är loppis såklart.

picture-817.jpg

Några av alla klänningar. Den dyraste av dem kostade nog 75 kronor. He ska va billigt.

 picture-841.jpg

Massor av smycken i en salig röra

picture-832.jpg

Loppisskor och något enstaka nytt par

picture-836.jpg

Blommor, solglasögon, och fjädrar för hatten

 picture-840.jpg

Prickiga flor, solgula chiffonkjolar och stora fjärilar är toppen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

36 kommentarer på “Garderoben”

 1. men åh! hur kan du hitta allt så billigt? Här i Stockholm kostar allt minst dubbelt så mycket även om det inte är en välsorterad second hand-butik.

 2. Vad fint! Jag är alldeles för feg för att ha så mycket vackra färger. Jag är inte så färgsprakande av mig helt enkelt. Dessutom har jag total oordning i min garderob. Ehm … för att vara ärlig har jag inte ens en riktig garderob. Jag har en nödlösning!

 3. Hej clara,
  jag har anmält mig till en inredningutbildning i Umeå och undrar om du vet nått om den (www.inredningsskolan.se/heminredning.htm) och om du har tips på bra secondhand-butiker i Umeå. Jag kommer från Linköping och har inte så bra koll 🙂
  Kramar Linn

 4. sådana här inlägg gör hjärtat varmt och gosigt. man blir helt enkelt så himla glad av alla färger och fina kläder!

 5. Love love love- och visa gärna mer av desamma- mer kläder mer outfits! Du inspirerar så mycket ska du veta!

 6. Vilket fantastiskt fyrverkeri av olika färger och mönster. Jag skulle gärna låna din underbara retrogarderob en dag eller femtielva.

 7. Clara, du som har förmågan att hitta de bästa loppis/secondhandfynden, har du någonsin funderat på att starta en egen webshop, typ på ebay/etsy?

 8. Så vackra kläder! Jag bor i Stockholm och här kostar second hand väldigt mycket mer. Som tur var har jag päronen i Sandviken och där kan man göra billiga fynd ibland.
  En fråga: var hittar man hyllpapper? Skymtade det på en bild. Här i Stockholm verkar de inte ens veta vad det är för nånting..

 9. Åh så underbar garderob du har, helt otroligt vackra mönster och kulörer! Du jag måste bara fråga om du möjligtvis skulle vilja skriva en fråga eller två på min blogg under inlägget våga fråga, det är så att antalet läsare på bloggen inte är något att skryta om så jag skulle bli väldans glad om du kunde det, självklart behöver du det inte om du inte vill.
  Ha det bäst!

 10. Vilken fantastisk garderob! mönster och färg är det bästa som finns, helst i en kombination. Du har stil damen! 😉

 11. Hejsan Clara,

  Tjusig garderob!

  Även jag handlar det mesta i Second Hand Affärer, tycker dock att det blivit betydligt dyrare de senaste fem åren.
  (Beror på att intresset för gamla kläder har ökat.)
  Förut kunde man verkligen göra fynd. Går även någon enstaka gång nuförtiden, långt ut på vischan, möjligen.?
  Ser man till priserna i Umeå, har ju även de skjutit i höjden.
  En tjusig blåsa får man numer punga ut cirka 3-500 kronor för.
  Synd…
  Tycker jag..

  Må så gott
  Amaryllis Rosen-Knopp

 12. Hej söta du. Så himla fina saker du har! Jag gillar särskilt de prickiga grejorna! Jag känner mig liksom lagomt mimmipiggig i allt prickigt, sist inhandlat är ett par prickiga skor från skopunkten. Välkommen till mitt kafferep.

 13. Du är så härlig. Jag tycker det är fint hur du blandar olika mönster. Som när du har en rutig kjol och blommig blus. Själv skulle jag inte trivas i fööör mycket färg, kitsch och plottrigheter. Men det klär verkligen dig. Du är jättefin!

 14. Du har verkligen förmågan att fynda!
  Det som inspirerar mig mest är att du stylar ihop det så bra!
  Ibland när jag kör bara secondhand så ser det mest gammalt ut. Har du några bra knep?