Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

24 kommentarer på “På pricken”

 1. Hurra! Det här är sista bilden jag ser ikväll så jag kommer nog vakna upp med ett leende på läpparna imorgon om allt vill säg väl.

 2. Oj vilken fin blus! dom där färgerna är sååå fina ihop!

  Jag blir så gla av att läsa din blogg!

  Tack!

 3. Hej Clara!
  Jag skulle skriva ett mail till dig men he’ ville sig inte så nu skriver jag det här. Jag vet inte om du kommer ihåg mig men vi gick på Carlshöjdskolan tillsammans. Du kanske kommer ihåg mig som en av de äldre halvdryga tjejerna som alltid hängde i flock. Anyways, det jag ville ha sagt är att jag har följt din blogg ett tag och jag ville bara saluté you! Jag vet ingen annan i bloggdjungeln som har samma känsla, vett och flytt i språket som du. Du har uppenbarligen hittat din grej så det jag ville säga är…Keep up the good work!!
  /Anna Johansson

 4. Hej Clara! Nu får jag dåndimpen!! Min mamma hade en sådan blus men mer i röd/blåa färger när jag var barn. Jag tror att den finns kvar i mina barns utklädningslåda (är nog alldeles för snäv för mig själv).

 5. Hej vackar kvinna !
  Roligt att du länkade till Fröken Ö. Mina föräldrar bor i Växjö och varje gång jag besöker dem har jag gått till Fröken Ös fantastiska vintageagffär. Tyvärr har den nu slagit igen. Jag visste väl att hon var underbar och speciell den där lilla fröken Ö / 🙂

 6. VÄRLDENS BÄSTA TIPS: Kolla på min blogg hur man gör sin egen provdocka efter sin egen kropp hur lätt som helst. Tänkte att du kunde gilla detta eftersom du verkar sy ibland. Jag blev så glad när jag hittade det att jag måste sprida det nämligen! 🙂

 7. Rosa och grönt är mina favoriter också. Men jag gillar grönt lite mer är rosa, och allra helst gräsgrönt.

 8. Blått är flott till dina ögon och ditt hår. Här är en klänning som hade suttit som en smäck på dig, Klara. Vintagefynd och allt.

 9. TACK för alla fina ord och kommentarer. Var roligt att ni är så fina med mig.

  Anna:haha. ja nog minns jag dig alltid. TACK för dina fina ord. Jag minns att jag fick sjukt mycket skit från vissa i det gänget så det värmer mycket med den kommentaren 🙂 KRAM

 10. åh vad fint och en så söt blus/klänning 🙂

  .. jag tycker gärna om kombon rosa eller rött med prickar. Eller bara prickigt. Och randigt. 🙂

 11. Hej clara, jag skriver inlägg om mina favoritbloggar och din är ju, såklart, en av dem. Så min fråga är egentligen, kan jag få låna dessa två bilder i detta inlägg? Jag länkar självklart till din blogg 🙂 Ha en bra dag!