Favoriten

picture-789.jpg

 

En annan av mina favoritklänningar. Den är knälång och pufsig och djupt urringad. Jag känner mig som en pepparkasgummar korsad med Sailor Moon i den här. På ett bra sätt. Köpte den för flera år sedan när jag precis kommit hem från Indien. Då var jag sju kilo lättare tack vare magsåret. Därför känns klänningen tyvärr lite trång i dag…men den är ändå en favorit.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 kommentarer på “Favoriten”

 1. Hej Clara!
  Om du inte har något bättre för dig så skulle du gärna få läsa mitt inlägg. Ditt namn är med 🙂
  Kram

 2. Hejsan, tänkte bara erkänna en sak såhär på kvällen. Jag älskar ditt bröllop! Det är såmitt drömbröllop ser ut, och din klänning var helt underbar!
  Sov gott!

 3. Jag förstår att det är en favorti för den var verkligen supersöt ! 🙂

  Rolig din säkerhetsfråga var, men tänk om jag ej kan räkna ? ;P