Idag som idag som idag

clarahelgen-139.jpg

 

clarahelgen-065.jpg

 

 clarahelgen-088.jpg

 

Idag har jag hängt min syster i hasorna. Som ett barn som följer med pappa på jobbet och får sitta vid ett bord och rita teckningar. Det har varit fint. Så har jag gjort en lång telefonintevju och gått sönder fötterna och förätit mig på sushi och choklad.

 

Tjipp och hej!

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

18 kommentarer på “Idag som idag som idag”

  1. Åh, är du i Borås? Och har du vart på Eest och ätit sushibuffé? För om så är fallet så fick jag omedelbar hemlängtan till min födelsestad! Hoppas Borås har behandlat dig väl, och är du kvar i helgen så åk på loppis i Dalsjöfors, Gärdhems Secondhand öppet 10-13, helt fantastiskt ställe! Och Borås Second Hand ute i Knalleland är en riktig pärla det med, öppet på onsdagar och lördagar!

  2. men, är du på textilhögskolan? där pluggar ju jag! tänk om jag ser dig, jag kanske vågar hälsa, annars vill jag att du ska veta att jag tycker att du är jättebra…

  3. är det hon som läser i Borås? Kan du inte visa mycket foton från stan och Textilhögskolan? Jag är en gammal elev där och tycker om att se tillbaka genom din kamera 🙂

  4. Vad roligt att du är här, och vi verkar ha fått extra fint vårväder nu, annars regnar det mest. Speciellt i Borås. Jag bor här och har rötter i Norrland, ibland längtar jag bara tillbaka till snön och vintern som är på rikigt där… 🙂

  5. Syskon är bland det absolut bästa som finns. Som storasyster till 4 syskon finns det inga andra jag älskar så mycket och samtidigt har sådana moderskänslor för.