The wedding gown

picture-2424.jpg

 

copy-2-of-picture-2424.jpg

 

Ibland provar jag min bröllopsklänning. Då får jag näppeligen plats i soffan.

Min syster har sytt den av 75 meter tyll. Bedriften. Ja jag säger då det.

Jag tänkte: Jag gifter mig bara en gång och jag gillar inte halvmesyrer. Jag vill ha en klänning som är stor som ett moln så att man kan flyga till väders i den.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

24 kommentarer på “The wedding gown”

 1. Den är verkligen underbar, men jag gillade inte att du var baraxlad i kyrkan! Varför hade du inte en söt liten jacka, som du sedan kunde ta av. Kalla mig dammig och konservativ men bara armar och sexighet (det är ju det många vill förmedla med en sådan överdel, kanske inte du) hör väl inte hemma under själva vigseln! Men som sagt, annars är du så vacker!

 2. det är så ruskigt härliga färger i klänningen!
  det påminner om glass i vanilj, jordgubb och päron!

 3. Vackert! Jag hoppas att det är OK att jag har länkat till din blogg från min. Jag har nämligen bakat dina goda kolakakor.

 4. Det måste vara en förnämlig känsla att sitta där och fylla en hel soffa med din klänning, inte många klänningar som klarar det ^^

  du är en del av min vardagslycka clara, hur många claror klarar det? 😀

 5. Åh den är underbar och du ser ut som en vacker bakelse i den!
  Jag måste fråga är det både vit och rosa spets eller är det bara min dator som är konstigt?Hur som helst är den gudomlig!

 6. Åh, vilken fin! Det skulle vara kul att se den i helfigur, så man ser hur överdelen ser ut!

 7. Fiiin! Blir du dock inte lite sorgsen när du tar på dig den? Min bröllopsklänning ligger i källaren och är ledsen..den undrar om jag någonsin kommer använda den igen. Och svaret blir nog nej.. 🙂
  Du då?

 8. Vettu, den kjolen er en drøm! Helt fantastisk, mye flottere enn noen brudesalong kan tilby.. Du burde starte en ny kategori blogginnlegg: Clara inspirerer! 🙂

 9. Åh Clara!

  Den där klänningen kan jag tacka för att ha hittat din blogg. Det var nämligen att den figurerade i en blogg för ett bra antal månader sedan som gjorde att jag var tvungen att nyfiket se mer av vad en tjej med den mest underbara bröllopsklänningen hade att erbjuda.

  Jag kollar din blogg varje dag sedan dess och blir lika glad/engagerad varje gång! =)