Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

12 kommentarer på “Jag kan inte komma på en rubrik”

  1. Kanske något skojsigt om att “bära hästhuvudet”… som rubrik alltså. Tjusigt! Påminner lite om en halsbandshare som finns på skatanskriver.blogg.se

  2. Nu vill jag klaga lite. Inte på dig, men på den här sidan. Den är så fruktansvärt trög att ladda! När jag går in här så låser sig hela datorn under en stund, sedan låser den sig lite då och då igen. På flera olika datamaskiner. Det gör att jag undviker att gå in här. Förstår att det är Folkbladet som är tungt att ladda. Kan inte sidan lättas upp lite? Så, nu har jag klagat klart. Ps. Fint halsband!

  3. Åh sött, jag hade ett väldigt liknande halsband när jag var liten, fast det var en hel häst och så hängde den i ett svart tygsnöre. Tack för nostalgin 🙂

  4. Hihi, tvättar öronen smutsiga, hihi.
    Såg dig på radio idag. Ursäkta om du blev utstirrad av en brunett, jag blev så förvirrad när jag såg dig bara. Känner jag henne eller? Nä just ja! Det är ju underbara Clara! 🙂

  5. Jag hade ett exakt sådant halsband när jag var liten. Om du köpt det på loppis kanske det är mitt gamla. Ännu en sak som är spännande med second hand 🙂