En liten hälsning

picture-171.jpg

Här kommer en första liten hälsning från huset. Från köket. Allt har gått bra. Men vi är så trötta att vi lägger oss vid åtta på kvällen och sover som små grisar. Så hårt som jag har jobbat sista veckan har jag inte jobbat  på de sista tre månaderna sammanlagt. Det bara snurrar i huvudet och jag är konstant vrålhungrig. Plötsligt förstår jag vad alla kilon jag gått upp i vinter varit bra för. Nu behövs extra depåer.

Och vet ni vad? Vi trivs så himla bra och njuter av att arbeta med kroppen och bära, måla och dona. Att hugga upp tändved nere i pannrummet och skruva upp hyllor och spika hårt hårt i väggen utan att vara rädd för att störa någon granne

Hoppas ni har en lika fin påsk som vi.

Så såg köket ut fem år senare…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

9 kommentarer på “En liten hälsning”

  1. Du ser ut som hämtad från en Carl Larsson-målning! Vilket mysigt kök ni verkar ha, jag blir avundsjuk. Lycka till i stöket och glad påsk!

  2. Jag minns väl vår första tid i huset. Det är oslagbart. Tändved kallar vi förresten för “spinke-ved” Måste uttalas på skånska.

  3. Åh, så spännande, stället ser ju helt underbart fint ut! Min pojkvän och jag har nyligen flyttat ihop och håller på med liknande pyssel (fast inte riktigt lika omfattande då det handlar om en hyresbostad). Skönt om allt gått bra, hoppas ni fortsätter trivas!

  4. vilken underbar bild, du ser lycklig ut ända ut i tåspetsarna. vad härligt att flytta till ett eget hus. du verkara vara en så himla vettig och härlig människa!