23 vackra vårar

Grattis mig! Idag fyller jag år! 23 vackra vårar. Och grattis alla ni som läser min blogg och också fyller år den 20 april. Jag vet att ni är ett par stycken.

picture-1070.jpg

Jakob väckte mig strax efter sex imorse. Med sång och tårta

picture-1000.jpg

Sixten fyller också år idag. Han är numera en femåring.

 picture-1038.jpg

Igår blev jag fantastiskt firad av Jakobs familj.

picture-1042.jpg

Jag måste säga att jag verkligen gift in mig i rätt släkt!

picture-1016.jpg

Finfint!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

70 kommentarer på “23 vackra vårar”

 1. Grattis! Allting hos dig är vackert och inspirerande som vanligt! Jag har tagit mig för att simma ett par gånger, köpt en menskopp (känns dock lite läskig) och planterat krasse tack vare dig!

  kram

 2. Grattis till dig!! Vad härligt med så fin uppvaktning. 23 är en fantastisk ålder! Grattis även till Sixten! Kram!

 3. Grattis grattis till både dig och Sixten! Blev lite chockad när jag insåg att du bara är ett år äldre än mig redan hunnit med att uppfylla många av de drömmar jag har, men det är ingen tävling 🙂 Nu vet jag att det inte är omöjligt att skaffa hus på landet och en söt hund (är vi som drömmer om det lilla istället för det storslagna konstiga eller är det tvärtom?). 20 April är ett bra datum att fira, idag firar jag och min pojkvän att vi varit tillsammans ett år. Grattis alla människor, nu är det vår!

 4. Grattis på födelsedagen Clara! din blogg är min absoluta favorit! de verkar vara mycket klok och du är mycket inspirerande!

 5. Grattis till dig och mig! Jag fick en ny snygg cykel av min kille, det är underbart att fylla år!

 6. Grattis på födelsedagen till dig Clara och grattis till Sixten. Hoppas ni har en fin dag!

 7. Gratulerar Clara och Sixten! Så kul att ni fyller på samma dag. Men är du bara 23? Du är ju vis som vore du 123! Grattiskram

 8. Grattis till oss! jag blir lite lite äldre än du och Sixten tillsammans, och blev kallad tant för att jag har köpt pelargoner till köksfönstret 🙂

 9. Har den äran att gratulera på din och Sixtens födelsedag! Sixten är förresten otroligt söt i sin nya frisyr.

 10. Åh, stort grattis! Tänk att du är 23 … ibland känns det som om du är mycket äldre (på ett positivt sätt alltså), ibland känns du som en flicka och ibland verkar du vara … ja, typ 23 år. Fast så är det kanske med alla människor? I alla fall mig. Ibland skulle jag kunna vara vad som helst.
  Jag hoppas verkligen att din födelsedag varit helt underbar!

 11. Förresten och apropå det, är det inte underbart att fylla år på våren!? Jag fyller år i december och det är inte speciellt kul. Grattis igen 🙂

 12. Grattis underbara Clara! Jag tycker att du nyss fyllde 22 😉 Antar att tiden går fort då man läser en så rolig blogg som din! Hoppas ditt år som 23-åring blir flott! 🙂

 13. Grattis vackra Clara! 23… det kan man inte tro. Med livsvisdom för en hel hög 80åringar. Hmm, det kanske var att ta i men men. 🙂
  *födelsedagskram*

 14. Grattis till dig och Sixten,så häftigt att dela födelsedag med sin hund, jag har tur,min kusin fick barn på min födelsedag =)

 15. Grattis på födelsedagen! Jag är en relativ ny följare av din blogg, men då jag ägnade hela påsken åt att läsa ditt arkiv så är jag helt med 😉 Tack för alla dina fina bilder, recept och tankvärda inlägg. Jag bakade förresten ditt valnötsbröd och den blev grymt god. Ha en underbar födelsedag idag!

 16. Ha den äran igen!
  Roligt att du uppskattar det här med att fylla år. jag blir så less på folk som bara suckar när de fyller år, och inte vill säga hur gamla de blir. Man ska väl fortfarande fira att man lever!?

  Sen måste jag också säga att pelargon-polkagris-bilderna här ovan är rysligt söta!

 17. Hej!
  Jag kollade lite på ett gammalt inlägg på din gamla blogg som handlade om den svarta Lillemor-koppen, och hittade då hit! Jag ville bara ge dig lite mer info om den, så jag skrev en kommentar innan jag insåg att bloggen var flyttad…men du kan ju själv hitta inlägget eller ta en titt på mina koppar i samma modell, bl.a Lillemor och Safari som du flankerade tårtan i detta inlägg!

  http://www.tallbacken.net/porslin/Gefle_AU.htm