Dagens bestyr

picture-1318.jpg

 

Idag har varit en hetsig men bra dag, Efter allehanda ärenden på stan kom vi äntligen hem till gården. Slog oss ner på trappan och drack te och lyssnade på våren. Små små flugor som surrade. Och så tystnad. En hund som skällde. Åh. Så underbart. Små saker som gör livet vackert.

 

När jag kom till kontoret på morgonen fick jag en härlig överraskning. I ett glansigt rött paket låg den här rutiga klänningen. Avsändarna var tjejerna på Rules By Mary. Så underbart kul! I love! Det bidde dagens outfit. Men jag vill berätta för er att jag har fått den.  Och ni kan lita på att de gånger jag får någonting från företag, som kan misstänkas som produktplacering, så redovisar jag självklart alltid det i blogginlägget. Alltid!

 

Halsbandet är förövrigt från loppis. Wunderbart!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

19 kommentarer på “Dagens bestyr”

 1. åh, vilken fin klänning! Hejsan hoppsan så fin den var! Passar verkligen på dig. En sån skulle gärna få flytta in i min sommargarderob, men gissar att prislappen heter duga. Men jag misströstar inte, lite loppisbesök i helgen så kanske man hittar något som är lika fint! =0) Ha en underbar helg nu!

  kramar!

 2. Hej!
  Jag undrar hur du resonerar kring att flytta till gård och bli (gissar jag) väldigt beroende av bil. Själv är jag väldigt miljöengagerad (som jag också uppfattar dig) och längtar till att bo närmare landet och naturen. Fast det värsta jag vet är att MÅSTA ha bil, så vi hänger kvar inne i en lgh i stan där vi kan gå och cykla överallt.

 3. Jag pustar ut när jag kommer in på din blogg. Det är härligt; man får alltid pusta ut i din blogg. Här är man bra som man är, här kan man glädjas över de små tingen i livet. Jag var just inne på en hemsida med adressen theskinnywebsite.com, gå in där och kolla du, det är en fruktansvärd sida som får en att må riktigt dåligt. Men jag kan inte låta bli att gå in där i alla fall och jämföra mig själv med alla kändisar. Men så klickar jag mig in på din blogg och så plötsligt får jag pusta ut. Jag kommer på att jag är bra som jag är. En bild på dig eller Sixten eller något fint från ditt hus och så blir jag glad igen. Det är bra det.

 4. Jag gillar också din nya längd på håret! Gillade också inlägget om 5 favoriter… jag blev så inspirerad och längtade efter att någon skulle utmana mig också 🙂

 5. Det där är verkligen en otroligt fin klänning.
  För övrigt har jag kommit att tycka väldigt bra om din blogg, så fövänta dig ett antal kommentarer från mig i framtiden. 🙂

 6. Helt underbar klänning. Har en liten fråga apropå husköp och JAK. Har själv ett litet lån i JAK och är jättenöjd. Hur lång tid kommer ni betala av huset på? Vad händer om ni vill sälja (inte för att jag tror att du någonsin skulle vilja sälja 🙂 inte…) innan ni betalat av lånet, går det att lösa då??? Svara gärna på min blogg om du har tid.
  PS älskar din blogg…

 7. Hej, har ett likadant halsband men mitt verkar mer mingrönt, hittade det i ett gammalt smyckesskrin som skulle slängas. Helt klart wunderbart 🙂

 8. Oj! Den är så himla fin! Tittade på den i butik för ett tag sedan, men tyvärr fanns inte min storlek kvar, annars hade den fått följa med hem på momangen!