Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

52 kommentarer på “My favourite features”

 1. Jag är väldigt förtjust i min näsa, särskilt i profil. Men jag får oftare komplimanger för mina långa ögonfransar. Kanske känns det tryggare att berömma ögonfransar än näsor.

 2. Oj, vilken bra utmaning. Det är så lätt att bara hitta skavanker på sig själv. Det bästa med mig är min fina ögonfärg och långa ögonfransar och att min kropp har bra proportioner och aldrig blir en blekfis.

 3. Jeg liker så godt oversiden av armen min. Den har den beste lukt, og er så dunete og sommerbrun bestandig. Og det er der han stryker når vi står tett sammen på åpen gate.

 4. Bra initiativ! Jeg har faktisk problemer med å finne det beste ved meg selv, men i likhet med Fatima er det nok øyenfarge, kroppens proposjoner og det ikke så synlige- min viljestyrke!

  Nydelig kjole, Clara:-D

 5. Min midja och min mage. Så jag är lite sur på modet som har varit nu där varken midja eller mage verkar få synas alls. Sen gillar jag mitt ansikte också!

 6. Mitt hår. Det är bara väldigt lockigt, går inte att göra så mycket med det men det gör inget, jag tycker om mina ostyriga lockar.

 7. Svårt att förklara ordentligt, men jag gillar mitt “uttryck”. Hur jag “upplevs”. Jag klär mig i second hand-pasteller och blommigt och känner mig som ett multiströssel när jag träffar folk. Jag är strösslig, och jag har en sån här avslappnad kropp som är lite som en överraskning, om man kikar runt lite kan man hitta små skrymslen och vrår och kurvor och små, små minitatueringar här och var. Jag är kärlek vid tredje ögonkastet! Jag älskar mig!

 8. Just nu är det nog min växande mage som jag gillar mest. Den fyller ut klänningar på ett otroligt vackert sätt, och så är den såklart fantastisk utöver det estetiska. Annars har jag alltid gillat och fått komplimanger för mina ögon.

 9. Åh vad bra, uppmuntra till bättre självförtoende och självkänsla, det är så lätt att bara dränka sig själv med glåpord om hur dålig man är/ser ut. Det som jag gillar mest hos mig är min “getingmidja” och mitt långa hår, åh vad obehagligt det känns att berömma sig själv, nästan så man vill be om ursäkt…så borde det inte vara.

 10. Söta Clara´n där. Tänkte bara lämna ett jättegrattis till dels det nya huset, dels till den nyblivna 23-åringen. Och till att du har det bra. Sen kan jag ju passa på att berätta vad jag gillar bäst hos mig själv: mitt intellekt och min ödmjukhet. Har tagit en hel del hårt jobb att få till dem, men rackarns så nöjd jag är nu. Gillar numera även min mage; att den ibland är alldeles uppjäst och ibland är sommarsolslen. Håller med om att det var en bra fråga dessutom:-) Ta hand om dig.

 11. Øynene mine, bena mine, og høyden min. Også liker jeg alle arrene på knærne mine, som viser at jeg ikke har levd livet som en porselensdukke.

 12. Hmmm, det var en väldigt svår fråga faktiskt. Men en sak som jag gillar det är mitt ärr på mitt vänstra pekfinger. Det ser ut som ett snett H och jag fick det när jag var en sisådär 5-6 år kanske, och jag hade fått låna sågen av pappa. Jag råkade såga mig i fingret och när jag skulle gå in till mamma med ett stort blödande sår i fingret så mötte jag pappa ute på trappen, men vågade inte säga något för jag tänkte att då får jag aldrig låna sågen nåt mera..Det är ett festligt minne.därför gillar jag mitt ärr.

 13. Vad skönt att fokusera på det! Jag har vackra ben och på grund av reumatism så älskar jag dem ännu mer när de fungerar.

 14. Min amorbåge (kurvan på överläppen), mina gröna ögon o mina knubbiga tår. Och min persikohy!
  Minsann, jag hittade något jag med. Trodde inte det skulle vara så svårt, det är faktiskt helt sjukt. Tankeväckande!

 15. Vackra ögonbryn som numera behöver lite färg för att komma till sin rätt. Plockas ALDRIG till någon annan form, jag har alltid gillat kraftiga bryn.

  Mina axlar och nyckelben. Och fötterna duger:-)

 16. Min timglasform tycker jag om, samt mina nyckelben och axlar. Mitt hår älskar jag, fast det är fejk alltihopa så det kanske inte räknas 😛 Sen har jag en enorm hatkärlek till alla ärr på mina ben 😀

 17. det har inte alltid varit så, men idag kan jag känna mig lite nöjd över mina smått glesa tänder med en redig glugg i mitten. Tur att man inte åtgärdade det då man fick chansen!

 18. Hmm.. jag gillar nog det mesta på min kropp. Det passar ihop på något bra vänster.
  Fast jag avgudar både mina läppar och ögon. De är absolut världsbäst.

 19. Jag älskar också min klassiska timglasformade figur! Min midja framförallt, den är min stolthet. Sen tycker jag om mina ögon, med tillhörande kraftiga Parkmänska ögonbryn.
  Fast egentligen tycker jag om hela mitt ansikte. Och för det mesta hela mig i huvudtaget, faktiskt. Skönt att man inte är 14 och dum i huvet som inte ville äta frukost längre.

 20. Mina händer som kan göra massor med fina saker och som är jättebra att måla på naglack både på höger och vänster hand. Mina superlånga ögonfransar som många frågar om dom är lösögonfransar och mina jättesarka och snygga ben och mina runda vackra lår och höfter.

 21. Oh. Jag gillar nog det mesta med mig själv måste jag säga. Jag gillar mina ögon och min mun, mitt fina hår och hur jag ser ut när jag ler. Jag gillar att min kropp är så proportionell, mina små fasta bröst passar perfekt på en kropp som min. Skulle absolut inte vilja ha större. Gillar mina snabba ben och stadiga fötter. Det ända jag kan bli trött på är min supertorra hy men till och med den älskar jag när sommaren är fin och huden blir gyllene!

  Alla är fina, man ska bara veta hur man ska titta!

 22. Jag tycker allra mest om mina händer. Jag älskar spåren i handflatorna. Naglarna bryr jag mig inte om att måla och jag klipper dem så långt ner jag kan. Händerna är mitt bästa redskap för konst och skapande. Därför älskar jag dem.

 23. Jag tänkte inte skriva något men utmanar mig själv lite alltså. För jag har nyss haft en dålig vecka på just det planet. det bästa på mig själv enligt mig: mina armar, det enda jag inte skulle vilja ändra på ett dugg! 😀

 24. Om jag går igenom min kropp nerifrån och upp: mina långa starka ben, min rumpa, min lite putiga mage med slätt skinn, mina bröst, min rygg, mina nyckelben, min nacke, mina fina händer, min hy, mina läppar och mina ögon och ögonbryn. Nu skäms jag nästan över att jag kom på så många kroppsdelar jag älskar och tänker att jag kanske inte borde skicka det här inlägget. Men det ska jag, banne mig. Clara, tack för en bra fråga. Jag uppskattar det du gör! Kram

 25. jag skulle nog säga mitt smala ansikte och mina axlar och armar, och att jag passar i färgglada färger och skarpa kontraster. Jag gillar tecknade serier så det passar bra ihop med mig.

 26. Jag tycker om mitt röda hår som inte är färgat fast ingen annan i min släkt har rött hår.
  Även om man bara har svarta kläder på sig har man fortfarande en färg. Finfint.

 27. Sedan jag skrivit lappar med olika goda budskap och satt på alla mina speglar har jag blivit mycket snällare mot mig själv. Att mötas av “jag är vacker” innan jag hunnit tänka något annat gör mycket. Nu vet jag att jag har fantastiska axlar, underbara små bröst, perfekta fötter, läppar man bara vill kyssa och personliga mörkbruna små ögon. Och allt annat älskar jag med. Och när jag tänker att min kropp är frisk och att jag kan använda den till allt jag vill känner jag mig helt euforisk.
  Fin klänning, Clara. Du bär upp den så vackert.

 28. Oh, jag kan se varfor du tycker bast om de delarna av din kropp.
  Jag har ocksa lite granna av en timglaskropp, som jag forsoker alska. Gor det oftast sa den kan jag saga. Annars tycker jag mycket om mina sma magiska hander, sma konstiga fotter, mina grona ogon jag far fina kommentarer om da och da, och rumpan som jag sitter sa mjukt pa. (sa varst snygg ar den ej, men praktisk!)

 29. Jag tycker om mina ben som kan ta mig nästan vart jag vill. Sedan gillar jag mina smäckra händer som skriver, stickar, bakar och smeker.

 30. Fy vad du är snygg, Clara! Klänningar i gammalt snitt är ju superfina, och till på köpet väldigt bekväma:) Din klänning är väldigt vacker. Fint!

 31. Jag tycker nog mest om mina långa och smala ben och mitt långa hår som jag sparat ut i flera år. Jag tycker det är toppen att du frågade oss om det här, för många verkar faktiskt tycka om sig själva ändå 🙂

 32. Mina armar, speciellt när de blir riktigt bruna på sommaren 🙂 Och min hårfärg gillar jag också!

 33. Bra fråga! Hmm, det är svårt att se det fina hos en själv. Jag tycker i alla fall om mina fräknar och jag är nöjd med min längd.

 34. mina väldigt blå ögon, mina fräknar, mina ben (framförallt låren), mina små fötter och händer, och mina kontraster! Jag har mörkt mörkt hår, blek hy och blå ögon. Fick en komplimang om att jag liknade snövit en gång till och med, haha!

 35. Jag tycker nog allra bäst om mina läppar, mina små öron, mitt bruna hår, mina raka tänder, mina sommarfräknar och mina gröna ögon. Från och till gillar jag även mina överarmar och min mage. Det här känns bättre än vad jag trodde att det skulle göra. Tänk vad många saker jag kunde komma på. Jag tror nog att jag ska börja tänka mer positivt om mig själv, man blir så mycket lyckligare av det!

 36. Åh, vad roligt!
  Det jag gillar bäst med mig själv är mina vader. Dem är fina dem. Och så gillar jag mina ögon och min längd (trots att jag är under 160 cm, men det är charmigt!). Bara för att så frågade jag min sambo om vilken del han gillade bäst på mig (och sig själv, och så berättade jag vad jag gillade bäst med honom) och det roligaste var att han tyckte bäst om den kroppsdel på mig som jag kanske inte alltid är så nöjd med. Och det gjorde mig glad. 🙂

 37. Hmm. Jag tycker om att jag är lång. Min smala midja, min mjuka rumpa, mina putiga läppar, min grop i hakan, mina runda kinder, min långa smala hals mina starka vader och min eleganta hållning.
  Det var ju endel ändå 🙂

 38. Jag tycker om mitt vänster öra. toppen är vikt och sitter fast så. Jag har haft mitt öra sådär vikt hela livet. jag låg på den sidan i mammas mage och örat växte fast så då. jag har länge avskytt mitt öra men nu tycker jag både att det är sött och så berättar det en historia som binder mig samman med min mamma.
  en annan sak som jag är väldigt förtjust i är födelsemärken! de är så små och fina och bruna.
  jag har mängder av dom. Det tycker jag är väldigt fint.

 39. Bara för att jag verkligen inte ville skriva vad jag gillar bäst med mig själv så tror jag att jag behöver det! =P
  Jag gillar mina bångstyriga, underbara mörka lockar och mina bruna ögon, det vänstra med en svart prick i (som ett födelsemärke i iris). Väldigt personligt och bra! =) Har ganska långa ben med (i förhållande till min längd), vilket gör sig bra i högklackat! ;D Tack för en underbar blogg! =)

 40. Mina fötter och händer, mitt blonda hår, mina röda läppar, mina bröst och min rumpa. och mina armar! Det är vackert att älska sig själv!

 41. Jag är inte jättesmal snarare en aning överviktig. Men jag tycker om mina runda lår och jag tycker om hur jag ser ut på det stora hela för att jag är jag. Min kropp passar min personlighet och den är prpoprtionelig och även om jag inte gjort det tidigare så tycker jag faktiskt om den nu. Den fungerar som den ska och det är jag nog gladast över.