Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

10 kommentarer på “I en gåtfull spegel…”

 1. Hej Clara! Jag har ett förlag till dig som du kanske gillar. Kolla in min blogg, där finns en lösning som ger dig både retrosoffa OCH mjukt mys! Kram!

 2. Underbara Clara. Du är så klok och vacker och jag blir så glad och inspirerad av din blogg. Ville bara säga det. Kram

 3. Jag har sett i din blogg att du har vänner med bebisar och jag har förstått att du är kristen och jag tycker att du är aldeles underbar. Perfekt! Då kanske du kan hjälpa mig med doppresent? Jag ska på dop på söndag och vägrar ge bestick eller fula dop-tavlor, vad kan man ge? Jätte snällt om du kan hjälpa! MVH/Lina

 4. Hej, jag tänkte ta mig friheten att svara dig, Lina, om doppresent. Du kanske kan ge en nalle? Eller kanske ett smycke som barnet kan ha när det blir äldre, t.ex ett med barnets månadssten. Eller kanske ett träd? Är dem kristna? Då kanske du kan ge en finare bibel/psalmbok (fast det kanske är mer konfirmation). Eller kanske en fin barnbok? Eller kanske göra något själv. Kan du sticka (en tröja)? eller pärla (ett smycke)? eller skriva och rita en egen barnbok?

  Jag har i och för sig inte varit på några dop sen jag själv var liten. Så jag vet inte vad det är för “regler” kring dop, men hoppas att du fick några idéer nu.

 5. Tack kära ni! Fina fina kommentarer 🙂

  Ett annat bra doptips är att skänka ngt från webaid.se många barn får sjukt mycket paket vid dopet så då kan det vara kul att ge något annat. Man kan också göra en tidskapsel. En låda barnet får öppna när det fyller arton år. Men kanske en dagstidning, några aktuella småprylar. Presenter och så gärna ett inspelat ljudband med en hälsning till barnet!

  kram

  Doris: Vilket fint förslag. Lät ju mysigt med mjuka stenar 🙂

 6. Hei kjære søster fra broderlandet!

  Sender varme helsingar fra Øst i Norge. Så nydelig du er!
  Lurer på hvilket kamera du bruker? hvordan får du til den “blurry”-effekten nederst på bilder? er det linsen eller har du satt til den effekten i bilderedigeringsprogram?

  Digger DEG!