Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

19 kommentarer på “En dag som idag”

 1. Tjusigt! Jag har en svart stickad långkofta från samma märke som skulle vara tjusig till… om du vill kan du få köpa den för en billig peng? Hör av dig i så fall annars lägger jag ut den på Tradera 🙂

 2. Åhhh jag vill också ha rules by mary klänningar! Hemskt fin å du matchar den gelant som vanligt! Nu ska jag också köpa ett torp, så jag hoppas på massa fiffiga tips jag kan göra hemma hos mig! Kram på dig sparvöga!

 3. Åh, så tjusigt! Den klänningen är verkligen du 🙂 Men var har du köpt strumpbyxorna? Jag har bra länge varit på jakt efter såna klarröda. Finfina!

 4. så himla, himla fint! älskar ditt sätt att kombinera olika färger och mönster! förresten tack för din fina kommentar, den gjorde min dag minsann! du är fin du. puss

 5. Kan ni fatta att dett fins mäniskor som aldrig har sett en vit mäniskor eller en bil,tv,cyckel,mobil,duch ett glas och massor av andra saker som vi brukar se varenda dag konstigt va???Nä då inte när man bor i amazonien här få ni se några bilder på några indianer som aldrig har sett vita mäniskor. Hoje eu estava pensando que estranho è viver no seculo 21 e ainda existe gente que nunca teve contato com gente branca nunca viu tv ou um carro ou um simples chuveiro.Bom pensando bem nao e tao estranho se pensarmos que eles vivem no meio da mata amazonica no pulmao do mundo.Talvez seria legal morar la nè? Ou talvez nao, o que seria de mim sem shoping,tv,computador etc. VILL DU SE PÅ BILDERNA? http://modablogvanessa.blogspot.com/

 6. Men, visste du inte det? att du inte är tjock alltså? Jag blir nästan lite arg på dig smala fina clara 😉

 7. Så fin du är! Jag har en likadan väska som du. Såg den på en bild från någon loppis du varit på. Blev förvirrad och trodde att det var jag. Blonda håret, kameran i spegeln och så MQ-väskan. Ser att din också gått sönder och att du löst det med en knut. Som tvillingar som separerats vid födseln, träffas när de är vuxna och upptäcker att de båda är tandsköterskor och har en man som heter Rolf.
  Haha, nu svamlar jag.
  Du är fin, det var det jag ville ha sagt.