Knollriga kransar och obefintliga svansar

Många hade önskat en beskrivning på hur man åstadkommer den här frisyren. Klart att ni kan få det. Det är superenkelt. Perfekt om man har kort hår och inte får ihop det till en riktig svans. Då kan man göra en krans. Istället.

picture-2292.jpg

Ta håret på ena sidan av huvudet och tvinna det bakåt. Fäst det med en hårnål.

picture-2293.jpg

Tvinna den andra sidan och fäst med en nål.

picture-2294.jpg

Nu får du som liksom en krans kring huvudet.

Sjangdobelt. Det blir extra fint om håret är lite rufsigt och lockigt och inte helt platt när man gör det. Då blir det bohemiskt istället för hårt och knollrigt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

9 kommentarer på “Knollriga kransar och obefintliga svansar”

  1. Gud vad fint tips för oss korthåriga! Nu slipper man krångla med konstiga knutar såfort man vill ha uppsatt, enkelt och snyggt!
    Tack!

  2. Helt himla otroligt. Jag satt här vid datorn, släppte ut hästsvansen och tänkte “kanske jag ska testa att göra så där som Clara gjorde”, tvinnade håret och satte i EN hårnål, och inte ett hårstrå har ramlat ned! Jag har aldrig varit med om något liknande, mitt hår är halkigast och omöjligast i världen och jag har alltid velat ha såna här frisyrer, men inte en hårnål har fungerat någonsin. Hakan hänger fortfarande på vid gavel. Tack för tipset!

  3. åh! jag tänkte på bussen hem att: när jag kommer hem ska jag skriva och fråga clara om en beskrivning på denna frisyren, så att jag kan ha den på balen. och så vips!