Tack tack

I helgen har jag varit i stan till största delen. Sov över hos Emma och vi låg och pratade tills klockan blev fyra på morgonen. Underbart. Resultatet blev en glad men hes kvinna.

Fast hur roligt det än är i stan så känns det alltid ännu roligare att komma hem. Att komma hem. Sladda upp på gården. Öppna dörren och släppa ut Sixten. Lägga sig i hängmattan och andas ut. Andas in igen. Det är nog det underbaraste man kan göra. Vi har knappt bott här i två månader men redan känns det helt otroligt att jag någonsin bott i en stad. Hur gjorde jag?

 

Nu sitter jag i köket och skriver. Dricker varm choklad. Jakob sover. Klockan är tjugo i tolv på natten. Himlen är rosa. Det är alldeles ljust ute. Och på åkrarna dansar vit dimma. Västerbotten är vackert.

Tack  Gud för att du skapat allt så vackert!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

11 kommentarer på “Tack tack”

 1. Åh, alltså i skymningen, helst på landet(bor också på landet) kan jag verkligen känna mig mer övertygad av Guds existens och storhet än nånsin. Tacksamhet 🙂

 2. Åh, jag går också i köpa hus tankar. Trivs inte i stan, jag är en lanttjej ut i fingertopparna.
  Hur gjorde ni när ni köpte hus? Hur hittade ni just huset ni ville ha, via internet, kontakter eller annonser? Kan du inte ge en liten guide på husköp?
  Snälla???

 3. Høres fint ut, men blir du ikke ensom? Det er jo ikke like lett og besøke deg, eller å dra ut og møte folk, når man bor på landet?

 4. Hej Clara!
  Vilken underbar blogg du har! vad gör du, det vill säga vad har du som yrke- är du journalist kanske (gissar för att du skriver så bra)?
  Ha en skön vecka i vårsolen! /Maria

 5. Precis som Hanna skulle jag vilja ha en köpahusguide. Det vore fint! Jag är också nyfiken på vilka era kriterier var, var kunde ni tänka er att bo, var huset eller platsen det viktigaste? Ha en bra dag.

 6. Jeg vil også flytte på landet! Hver gang jeg er i sommerhuset vårt på en grønn og fin øy i Norge, er det som om alt stress og bykav bare forsvinner i løse luften! Skjønt!

 7. Och du verkar vara både vacker utanpå och inuti….Jag älskar din blogg, för mig är den konst. Högklassig konst!

 8. Förstår PRECIIS vad du menar när du säger att du kan andas, sitter o tittar ut över
  ängarna i ljusa sommarnatten. Satt vid mitt köksbord, i Västerbotten, på landet i vårt röda hus inatt och bara njöt. Man borde inte sova. Tack för din härliga blogg.
  Märtha 63