Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

18 kommentarer på “Nässelfeber”

 1. åh, kan inte du lägga upp recepten på det däriga som du gör med nässlorna? Jag har haft en längtan efter nässelsoppa i evigheter, men hittar aldrig något recept som verkar bra.

  kram!

 2. Åh, nässelsoppa som är så gott! =) Det står på menyn när vi ska ner till mina förlädrar snart *längtar*
  KRAM!

 3. Hur gör du hårinpackningen? Det vore trevligt om du lade upp receptet på det 🙂 tack för en fin blogg!

 4. Håller med Märta, lägg gärna upp ett recept på hårinpackningen. Själv ska jag nog ut i övermorgon och plocka nässlor. 🙂 Det är så mysigt att vara huslig av sig.

 5. Hej Clara!
  Ibland brukar du fråga om lite tips på bloggar så jag tänkte komma med ett förslag! 🙂
  Jag skulle tycka att det vore så himla kul om du kunde göra ett litet inlägg om Umeå. Jag skulle så gärna vilja veta mer om stan, och gärna berättat av underbara clara. Är nämligen lite halvsugen på att flytta dit i höst..
  Kram!

 6. men när ska du skriva om feminism…det här är inte feminism..det här är trädgårdsarbete…lr nåt man tydligen stoppar i håret (..?)…tycker du det är ok att rösta eller tycker du det är för konformistiskt…

 7. Klart att jag kan fixa recept! Ge mig någon dag bara

  eot: Mäh! Självklart ska man rösta. Det är en plikt. Vad tycker du då? Vill du läsa feministiska inlägg så kika under Clara ryter ifrån

 8. tja, kanske är det en plikt, men planerar man att rösta på piratpartiet förtjänar man väl att brinna i helvetet ungefär.