Frusen, lite trött men nöjd

Jag blev intervjuvad av Styleroom.se angående min inredningssmak. Man kan läsa intervjun här om man vill.

Idag har jag ägnat precis hela dagen åt att spela in ett tvprogram som ska sändas i sommar. Och nu är jag så fruktansvärt frusen och trött att jag tänker gå och lägga mig och läsa Tio små Negerpojkar av Agatha Christie. Med en kopp te och choklad.

 

 I morgon reser jag bort. Det ska bli skönt så det förslår. Det vet jag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 kommentarer på “Frusen, lite trött men nöjd”

  1. Hurra! Tio små negerpojkar är en fantastisk bok; jag älskade den. Dessutom gammeldags politiskt inkorrekt (nuförtiden heter den “Och så var de bara en” vilket jag tycker är tråkigt – titeln var ju inte menad som något rasistiskt.)

  2. Ni har så otroligt fint hem! kul att få följa och inspireras av utvecklingen hemma hos er, så tacktack för att vi får det!

  3. Den här gången måste du säga till när du ska vara med i tv! Hihi, vad kul!
    Tänkte bara tipsa också om att vara försiktig med att annonsera på bloggar att man reser bort. Tänker på tjuvar och andra otrevligheter. Tack för den finaste bloggen Clara!

  4. Håller med Lina! Har läst den på originalspråket. Tror att den är ännu bättre då, eftersom vissa språkliga lustigheter går förlorade när man översätter. Tack för en bra blogg! Det är alltid lika trevligt att klicka sig fram.

    Trevlig helg!
    /Sofie