Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

21 kommentarer på “Nått gammalt, nått fått, något lånat och massor av blått”

 1. finaste finaste clara. du är vacker som en dag! (som man så fint säger, för dagar är ju fantastiska. precis som du.)

 2. Inte lite tuff han ser ut i de där solisarna! Så tjusigt att de är likadana som dina vackra broscher också! Du har ju berättat att han är ganska tjurig, den där Sixten, jag har hört en historia om en röd Cocker Spaniel i byn där jag bor också. När husse glömde säga “Hej då” till hunden så rymde han till “mormor” och “morfar”. Hade husse bara sagt “hej då” så hade hunden stannat på tomten! Säregen ras det där!

 3. Tjusigt! Ser dina ringar lite dåligt, men dom ser väldigt fina ut. Kan du inte ta en close-up?

 4. Åååh vilken fin rygg! Du passar utmärkt i den. Och Sixten passar i dina brillor 😀

 5. Men gud så rart! Hur går det för er? Kommit i ordning? Trivs som bara den eller? 🙂

  Jag mailar lite framöver så kan vi ha lite bildutbyte!

  Ha det allra finast! Kramalin

 6. Den klänningen älskade jag (när jag va lite yngre). Jag har haft en likadan klänning tom färgen är lika. Undrar om jag har den fortfarande kanske min 17-årng kan ha den.

 7. Har en likadan som jag hade på ett bröllop 1994 och då var den inte ny. Jag använder den fortfarande. Fast på mig går den nedanför knäna och slutar mitt på vaden, jag är 157 cm. Då ser den helt annorlunda ut. Men jag känner mig väldigt fin i den. Kofta och platta skor till vardags, kavaj och höga klackar till finare tillfällen och enkelt pärlhalsband och bara armar när det är riktigt festligt. Är nog mitt bästa köp någonsin!