Blommig sockerkaka nästan

 picture-090.jpg

 

Jakob kom hem med en fin present den här veckan.

Parfymen Miss Dior Chérie. Den doftar blommig sockerkaka.

 Är det någonting jag verkligen aldrig unnar mig så är det parfymer.  Därför blir jag så särskilt glad när jag får en.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

13 kommentarer på “Blommig sockerkaka nästan”

 1. Jag och min Emil älskar min Dior Pure Poison, han tycker att det luktar jag. Det tycker jag är mysigt att vad som än händer kommer den lukten alltid påminna honom om mig

 2. Undrade bara hur det blev med din skattgömma i golvet där vi hittade ett hål? Läste igenom sparade inlägg och kom på att jag aldrig läst hur det gick 🙂

 3. Parfym är något jag alltid glömmer bort att använda! Men om jag skulle ta och skaffa mig en som doftar blommig sockerkaka kanske jag skulle komma ihåg? Söt flaska också.

 4. O, Miss Dior Cherie har varit min speciella favorit i många år sedan den kom. Söt flaska och reklamfilm av Sofia Coppola, vad mer kan man önska sig? Själv tycker jag att den luktar blommiga smultron, inte heller fy skam!

 5. jag är precis likadan, unnar mej sällan parfymer, men för nån månad sedan så kom faktiskt min man hem med exakt samma parfym i present!

 6. Åhhh jag hade precis skrivit en jättelång och bra kommentar, som jag sen råkade radera för att jag inte kan med Mac. Attans.

  Hur som helst;
  Clara, du lägger grädde på min ensam-i-härnösand-natt-känsla, och det gör gott. Jag har inte läst din blogg på länge, igen, pga den där datorn som inte kan hantera dina stora, tjusiga bilder. Men, ikväll är Sara på spelstämma och jag kan låna hennes snabba mac ostört. Med vissa konsekvenser då… synden straffar sig själv. Jaja.

  Jag borde gå och lägga mig snart, och kan därför inte kommentera på alla inlägg som jag vill, så kortfattat;
  Det är skönt att se att du fortfarande är en av de klokaste tjejer jag hört talas om. Plus att du har en stil och ett sinne som få. Och just ikväll får det mig att känna mig så mycket bättre. Halleluja!
  Kram och godnatt.
  p.s min bästa vän mirjam såg dig på lappis, men blev för starstruck för att våga säga hej. så, jag tar mig friheten att hälsa från henne istället, också en hyvens tjej. d.s