Inkontinent tekula

picture-115.jpg

 

Det har regnat i flera dagar och jag har roat mig med att läsa Agatha Christieböcker. Den här är riktigt bra. Dessutom har jag druckit te med min inkontinenta tekula. Hatar när tebladen läcker ut. Som att dricka diskvatten ungefär.

 

Men det är ett ilandsproblem.

 

Jag tror att vi ska göra knipövningar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

18 kommentarer på “Inkontinent tekula”

 1. Ursäkta, jag borde visa mitt medlidande men det går bara inte, du är så fantastiskt rolig att man kiknar av skratt! “Inkontinent tekula”, det finns ingen bättre synonym till det lilla men ack så rynk-mellan-ögonbrynen-framkallande fenomenet! Du är så fantastisk på alla sätt och vis, bara så du vet. 🙂

 2. ABC-morden är en av mina favoriter av Christie. Länge sedan jag läste den nu, måste nog låna den igen och läsa om.

 3. Tips!
  Gå till tehörnan och fråga efter en sil som är gjord av tyg. Den är super till rött te.
  Det läcker absolut ingenting 🙂

 4. Tips: fyll thekulan med the – häll vatten försiktigt över den medan du håller den en bit upp i koppen s a s. När du har fuktat bladen kan du lägga ner kulan i vattnet. Det blir inte fullt lika många lösa strån i vattnet på det viset!

 5. ja tänk att detta väder inte kan ta slut, men man får göra det bästa av de!själv tog jag fram bakboken
  “Frestelser av choklad”
  en mycket fin bok som jag kan rekomendera.
  älskar ju att baka men denna gång blev det inte riktigt som jag hade tängt… skulle göra choklad och marshmellows muffins men hade inga marshmellows, muffinsarna blev då denna gång lite för torra för min smak. tycker ju att kladd är så himla gott ,haha.
  Ha de bra, hälsningar SussiLi

 6. Åh, jag avskyr att behöva sila teblad mellan tänderna…Jag avstår nästan hellre från te än att göra det…

 7. jag håller med. Det är väldigt irriternade när det blir teblad i koppen,

  Sen så vill jag bara säga dig en sak till. Vaddå ful dialekt. Den är ju såå fin. var stolt istället över att du har en sådan fin och “gammaldags dialekt skulle jag nog kallat. Kram Ellinor

 8. Skölj av den lite lätt i kallt vatten innan du har ner den i koppen och häller upp det varma. Då inkontinerar den mindre.

 9. jag fördriver de regniga dagarna på exakt samma sätt! för ett litet tag sen var jag och lånade fyra Agatha Christie-böcker på biblioteket och nu har jag läst ut två och är mitt inne i den tredje 🙂 hon är den absolut bästa författaren enligt mig! och jag måste säga att din blogg är så himla underbar! Du är så fin och är så härlig hela du!
  kram/ Lisa