Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 kommentarer på “Ett skepp kommer lastat”

  1. Underbara! Såna skulle jag också vilja ha. Fast bara om de är i äkta skinn, de flesta som säljs i affärerna är fuskmaterial och det håller inte länge.

  2. Konflikten i Mellanöstern har flera tusen år på nacken och innehåller konflikter mellan regioner, religioner och raser, se “Antisemitism, kristofobi och islamofobi…” (Hälsa, vol 29, Rondellen). Skeppet till Gaza ändrar ingenting för medborgarna där. De försörjs av Israel. Allt som händer är att skeppet kommer att lastas ur till havs eller i Israelisk hamn. De varor som inte kan användas i Hamas´krigföring kommer att levereras till myndigheterna i Gaza. Sedan får vi se hur rättvist Hamas fördelar det nya tillskottet. Skeppet är ett stöd till en islamisk diktatur som har folkmord på sitt officiella probram och för närvarande bedriver ett lågintensivt gerillakrig mot en av FN erkänd stat, den enda demokratin i området. “Palestinavännernas” aktion avleder dessutom uppmärksamheten från vårt eget val, där det angelägnaste är att skapa sysselsättning och balans i trygghetssystemen. Den bästa protesten mot den här spektakulära propagandagesten är att rösta på S till hösten. reformistisk soci