Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

21 kommentarer på “Saker jag gjorde igår”

 1. hej! Jag kommer ihåg att du tipsade om hur man bäst rengör fina plåtburkar man fyndat. Har letat igenom halva bloggen men inte hittat, så jag tänkte be om tipset igen, kommer bara ihåg att diskmedel var ajabaja 🙂

 2. Älskar naturbilderna, det är vackert på landet! Man kan ju bli religiös för mindre, haha

 3. Precis en sån kofta vill jag ha! men det e väl ingen mening med att fråga var du hittat den, för det e väl på nån mosters vind eller på loppis i Mensträsk 😉

 4. Vackra bilder! Och det ser ju nästan ut som att det står “Gud sker på egen risk” på skylten på bilden längst ner, haha.
  Och sen måste jag bara tipsa om ett jättegott och enkelt recept på en hallonkaka som jag tror du skulle gilla: http://www.tasteline.com/Recept/Superenkel_hallonkaka
  Fantastiskt gott, mycket bättre än vad det låter. Går självklart bra att använda annat än hallon i, men du kanske har lite i trädgården nu?
  Tack för en underbar blogg!

 5. tack för de fina orden clara! det är en pågående kamp att hålla på med nåt man älskar men där det finns så mkt prestige och makt inblandat. men just nu går det fint, har spelat in massa nya låtar i en fin studio och hoppas det blir bra! fortsätt göra det du gör, du är underbar. kram!

 6. Jag har läst din blogg ungefär sen alltid tror jag. Jag försöker komma ifrån ytligheter men jag måste säga att du är så förtvivlat vacker, vilket ord va? (förtvivlat). Du lyser liksom. Sedan älskar jag inlägg du skrivit om kroppskänsla (eller vad man ska kalla det). Hade anorexi tidigare och man har ju alltid nåt litet korn kvar, men du förmedlar en sund synd på kroppen tycker jag och visar en så fin balans! Tack för att du bloggar! kram

 7. Tack för att du la ut en bild på en chokladkaka, jag fick sån baklust.
  Och jag vet inte om det gör dej gladare men i natt när bussen fick dras ihop med spännband så passade jag på att sjunga “pärleporten” (på sollidenscenen på skansen) och hoppas på en gud.
  Och vet du, bussen höll ihop ända hem!!

 8. När jag läste skylten trodde jag att det först stod “Gud sker på egen risk”…jag fick inte ihop det redigt…men sen kom jag på att det måste vara “bad”…;)

 9. Vackra bilder! Jag undrar också över tips på rengöring av gamla burkar, kan du inte lägga ut det igen? Ha en fin vecka!

 10. Din klänning är ljuvlig! Jag har en försiktig fråga och det är om du skulle kunna visa hur den ser ut över axlarna? Det ser ut som att jag skulle kunna lösa ett irriterande syproblem jag har, ifall jag fick se hur det hela var löst på din klänning. Du får gärna maila mig om du har tid. /Ida