Din ekonomiska rådgivare

picture-502.jpg

Min syster bor hos oss några dagar

picture-496.jpg

Hon klär om fotöljer och soffor. Härliga tider! Dock inte denna.

 

Om jag någon gång skriver en bok så borde den översta bilden vara på omslaget. Jag tycker att jag ser ut som en ekonomisk rådgivare. Eller liknande

 

På den nedre bilden ser jag mer ut som en slampig sekreterare.

No offence alla slampiga sekreterare.

 

hejhopp

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

24 kommentarer på “Din ekonomiska rådgivare”

 1. Hur konstigt det än må låta så skulle jag faktiskt vilja att du skrev en bok om just ekonomisk rådgivning. Jag skulle vilja att du skrev lite om JAK och andra kloka saker!

 2. oj, vad ovanligt classy du ser ut!
  alltså. åh. hur ska jag förklara för att det inte ska låta fel?
  business?
  nåväl, alltid lika vacker.

 3. Hej kära du. Det är en sak som jag skulle vilja be dig om. Jo, det är nämligen så att jag skulle vilja se dig på en bild med ett stort leende. För du ler så vackert, men det är inte ofta man får se det! Kan det gå att ordna, tro?

  Med värme, Marie.

 4. jag kanske har sagt det förut, men det är väl bättre med en komplimang två gånger än ingen alls och du är så fin i håret!

 5. Har du sett indiefilmen Secretary? Den har lite av detta temat, sex och sekreterare. Mycket bra!

 6. Ja, jag håller med vissa andra kommentarer om att du skulle passa som ekonomisk rådgivare! Om alla hade en Underbaraclara som ekonomisk rådgivare så skulle värden vara betydligt bättre, det skulle jag kunna slå vad om!

 7. Din blogg och du är finaste fina och jag kikar in här varje dag och jag har skrivit det förut men det tål att skrivas igen! Kram på dig underbara.

 8. Hej Clara!
  Jag råkade av en händelse hamna på din blogg idag och har inte läst den förut, vilken trevlig sida! Jag känner igen dig för du räddade min dag en gång. Jag skulle på ett bröllop och hade letat mig igenom halva stan och kände hur paniken började bränna i bröstet. Du var så otroligt duktig och plockade fram lite allt möjligt och fick mig att känna mig trygg och plötsligt var den bara där. Den rätta klänningen. Igår skänkte jag den till Röda Korset och jag hoppas att någon annan får lika bra nytta av den som jag hade en gång!
  Ha en fortsatt bra dag frun!

 9. Du ÄR min ekonomiska rådgivare. Ditt inspirerande levnadssätt är ju ekonomiskt om nånting. Grymt vacker bild! Grymt.

 10. Härligt!
  Livet kan var så gott, gäller att inte krånglllla till det bara och som jag hörde på P1´s sommarpratare här om dagen… man måste fatta vad vilken fantastiskt jobbig person man är och ändå faktiskt gilla… aceptera sig själv, kan ju ta några år, men såå är det. Kram till dig Clara!