Lysande utsikter

picture-572.jpg

Så här har vår vanligtvis vackra utsikt sett ut sista tiden. Vi dränerar om huset och har grävt upp halva tomten. Som om en jättelik mullvad fått härja fritt. Men snart är det färdigt och då blir det flådigt. Då kan man sitta ute och njuta igen.

Tackåbock

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 kommentarer på “Lysande utsikter”

  1. Hej på dig!

    Surfade runt och hittade din blogg! Måste säga att den är väldigt fin. Men inte bara det. Rolig, sorglig och dessutom har du en hel del bra att säga. Jag håller helt med om det du skriver om Jan Bjröklund t.ex. Jag lägger i favoriter. Kram på dig

  2. Dränera bör man… Har man en gång gjort det ordentligt så håller det sig ett tag dessutom! Alltid skönt att få sånt gjort.

  3. Om jag var av den läggningen, och ogift, skulle jag nog fria till dig. Du är så söt att man får tandvärk.