Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

47 kommentarer på “Ny dag nytt hår för Liza Minnelli”

 1. åhhhh så fin! Jag har också klippt luggen idag..och mitt hår är mörkt mörkt chokladbrunt..
  Du är så fin..så fin…

 2. Dina ögon får en otroligt vacker lyster i kombination till de andra färgerna. Gillar den tröjan oerhört mycket.

 3. Åh gud vad bra du passar i det! Önskar att jag också gjorde det för förut hade jag samma svarta korta frisyr som du hade innan Minnelli-luggen. Nu har jag blond page med en stor snedlugg. Helt okej, men ändå inte Liza Minnelli.

 4. Supersnyggt! Snajsigt, rent utav :-). Dina ögon kommer fram oerhört bra m ditt mörka hår m lugg. Bra klippt av din frisör!

 5. Man ska ha på sig det man trivs i! Själv har jag haft mina rutiga byxor med hög midja nästan konstant på senare tid.

 6. Så vacker du är Clara! Du har vackra ögon oavsett frisyr och hårfärg… men nu…oj så fina de blev!

 7. Åh, vilken duktig frisör du måste hittat! Du ser fantastisk ut, väldigt svart-vitt 60-tal! om du ska gå på fest eller kalas och vill göra något extra skulle de helt klart se fantastiskt ut med ritade underfransar till den frisyren, kolla in twigg för inspiration!

 8. Clara, du är ju jättevacker! Jag förstår verkligen inte det där du skrev om att din hy bråkar med dig, på vilket sätt då? Jag förstår ju att du har smink på denna bild, men om någon har dålig hy så brukar det synas i alla fall. Sluta upp med de där dumheterna nu! Kram

 9. WOW, hur snyggt som helst!! Och du, det spelar ingen roll att det det tar 87 (eller 187 för den delen) bilder för att man ska bli nöjd. Så är det väl för oss alla, åtmindstånde för mig. Jag som sett dig “live” tycker i alla fall att du är hur vacker som helst! Skönhet sitter på så många fler ställen än utsidan och du är underbar från insidan och ut, precis som du är. Kom ihåg det!
  Kramar med kärlek /S

 10. Jag tycker att du ska köpa en till exakt likadan tröja. För säkerhets skull. Ibland är det smart att vidta extra försiktighetsåtgärder. Tänk om du får en fläck som inte går bort eller råkar göra sönder den vackra tröjan. Eller helt enkelt nöter ut den. Vissa klädesplagg är det smart att ha två exemplar av tycker jag.

 11. sjukligt snygg du är clara!

  svarade på min blogg ang skorna men den har tjafsat.. skorna har jag köpt på skocentrum. nilsons har en fuskvariant, utan foder, för samma pris. 1099:-

 12. jag måste tyvärr säga emot alla fina kommentarer för jag tycker att du var jättesnygg i rufsig lugg a la 50-tal, som i inlägget “färger jag gillar”. självklart är detta inte fult, bara inte i min smak helt enkelt. tack för en intressant blogg!

 13. Woooow! Jag är helt mållös och svartsjuk. Du är så vacker och jag känner mig mest som du skrev om igår. 🙂

 14. Jättefina färger.Jag har också varit hos frissan i dag, blev superkort i bak och långa längder i fram och luggen den är snart så jag kan lägga den bakom örat.