Söndagpyssel

picture-3492.jpg

 

isa-sovrum3.jpg

 

Ett enkelt litet pyssel man kan göra är en  tjusig hängande vas. Jag har gjort flera stycken av loppisfynd. Den nedre bilden har jag fotat hos hemma hos bloggaren Ljuvligt hemma.

 

Du behöver:

En vas. Förslagsvis pressglas från loppis.

Ståltråd

Avbitartång

 

Gör så här

Knyt ståltråden ett varv kring vasens hals. Fäst sedan en lång ståltråd som vasen kan hänga i.

Klart!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

33 kommentarer på “Söndagpyssel”

 1. Det där är superfint! Min mamma har också så hemma, det är riktigt fiffigt eftersom man kan anpassa den efter säsong. Blommor på sommaren, nypon eller rönnbär på hösten, enkvistar på vintern … Enkelt och vackert.

 2. Jag avr på ett bröllopp i somras som hade en hel vägg full med samma ide. Då rosorna gik i samma färg som de i brudbucketten såklart. Vackert som bara den.

 3. Hej!
  Superbra tips – tack! hur har du hängt fast den? i taket? i väggen? och med vad? en spik?

 4. Gå in och läs mitt senaste inlägg om dagens bloggvärld. Hur kommer det sig att det som innan var en faschinerande trend med unga, drivna tjejer som bloggade och inspirerade har blivit ett bloggkrig där ord som hora och slampa är vardagsmat?

  Vad tjänar vi på att hata andra bloggare och snacka skit om alla vi kan tänka oss? Har vi helt glömt bort den uppfostran våra föräldrar gav oss, och betyder nya besöksrekord så mycket att vi har blivit helt tomma på medlidande, kärlek eller uppmuntrande ord?

  Unga tjejer med bloggar är inte längre inspirerande. Trenden har blivit ett nytt mobbningsforum. Tjejerna är omogna och destruktiva och ger ett intryck till ännu yngre tjejer att bara tänka på sig själv och hata alla som står i ens väg.

  Tack för att du är en av de som går emot strömmen Clara!

  /im bringin EXI back.

 5. Jag tänkte på dig när jag hörde denna låten: Miley cyrus – Butterfly Fly away, lyssna på den på youtube. Den är underbar

 6. Åh så fin rosa nyans på pelargonen. Jag älskar verkligen blommor och växter och pysslar om mina lummiga fönster. Dock har jag två katter som verkar ha på dagliga agendan att tugga elaka små hål i de stackars gröna bladen. Men paprikan verkar de inte ha mycket för. Den håller sig fin och tuggfri 🙂

  Ville väl bara säga att jag gillar din blogg och den inspirerar mig. Så fina bilder och kloka ord.

 7. Jag läste en artikel du skrivit om synd och nåd. Menar du alltså att det är okej att mörda/stjäla/förstöra bara man säger förlåt efteråt? Snälla förklara! Och vars går gränsen mellan vad man får göra och vad man inte får göra?

 8. kul med pysseltips! har efterfrågat dem förut så det var najs med fler. vill gärna ha ännu fler! : )

 9. Jättefint Clara! Bedårande söta vaser. Jag har lånat en blid från din blogg och publicerat den i ett inlägg om dig i min, är det ok? Om du vill att jag ska ta bort den så gör jag det med detsamma. Minns att du skrev om det förut och att du vill att man skulle fråga, visst var det så?
  Hoppas du har haft en lugn och fin helg.
  Hälsn Linnéa

 10. Har just hittat till den här bloggen, men fattar inte grejen. Överst på politik, feminism – men det handlar mest om småpyssel i hemmet? Är det något tillfälligt?

 11. åh.. det var veldig fint, for en god ide. har faktisk gjort noe lignende med lys. de kan man ha i trærne når det er sommer og man har kalas ute. Takk for finfint tips.

 12. Jag bara älskar din underline: “the kristet, fashionistiska, feministiska alternativ du älskar”!!!

  Borde vinna nåt slags pris 🙂

 13. åh det där ska jag helt klart göra. jätte sött. tack för tipset!!:D ska lägga upp det på min blogg när det är klart och kmr naturligtvis säga att jag fick min inspiration från denna blogg kram