Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

16 kommentarer på “Kaftan typ”

  1. Åh vad fin frisyr och färg. Passade dig hur bra som helst tycker jag! Söt klänning/kaftan 🙂
    Ha en riktigt trevlig helg!

  2. Ååh, du är så utomjordiskt bedårande! wow alltså.
    Så fantastiskt mysigt och roligt med Melker måste jag också säga, är så glad (och smygavundsjuk) på dig och Jakob. Puss. Du har världens bästa blogg.

  3. Jag fick en länk till din blogg av en kompis som tycker att du och jag är lika sen jag färgade håret. Jag måste nog instämma =)

  4. hej! jättefin frisyr och hårfärg! var det längesen? och din hund skulle jag vilja äta upp så söt han är! jag älskar hundar och har växt upp med hund men kan tyvärr inte ha en själv i en lägenhet i stan. det vore djurplågeri när man har växt upp landet o sett hur glada hundar är som får springa fritt och nosa.