Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 kommentarer på “Kärlek”

  1. Mysigt! Det skulle vara en mänsklig rättighet att ha hund, eller kanske en hundsklig rättighet att ha en människa? Det finns ju så många stackars hundar utan människa där ute … Man önskar man kunde ge dem alla sin kärlek 🙂

  2. jag fick döpa en hund åt mina föräldrar och jag döpte honom till melker.
    han är en dvärgpudel med små grisögon och han kan hoppa över höga staket helt omöjlig att hålla på gården men varför skulle han vilja det när det finns en hel skog att springa i.
    Jag sa alltid att min första hund skulle heta melker men jag kunde inte hålla mig för det är det finaste hundnamnet man kan tänka sig!

  3. Haha. Jag känner igen det där. Vill är iofs bara 4 månader men har ändå lagt av med sådana där konstiga pussar. När han var alldeles ny här hemma brukade man ibland få sig en oväntad slick i ögat då och då. 🙂