Den som är väldigt stark måste vara väldigt snäll

picture-3061.jpg

Tur då att Solo är en ovanligt snäll hanhund. Han lät till och med Melker ta ifrån honom benet som han hade. I munnen. Det ni.

Om Bamse var en hund istället för en björn så skulle han nog vara Solo. Och Melker skulle vara Krösus Sork.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

15 kommentarer på “Den som är väldigt stark måste vara väldigt snäll”

 1. Ohoj, vad rart. Vilken sötnos Melker är! Tur att Solo är så snäll, för han kommer väl bli Melkers stora förebild kan jag tänka 😉

 2. Ja, hundar är kloka och fina! Antagligen är det tack vare din goda uppfostran, men jag tänker också på alla “hunddagis” som finns. de måste ju sitta inne med en massa individuella utvecklingsplaner för hundarna och följa dem i deras vardag. Motorik,matematik och språk, måste va sköj!

 3. Grattis till det nya tillskottet till familjen! Bra namnval! (Min ena katt heter Melker. ;))

 4. Kan nästan höra hur det låter…
  Skönt med vuxna hundar som har koll på det där med valpar. Skönt att ha en vuxen “förebild” till sin nya lilla. Så söt Melker(!!) och sååå tydlig Solo är i sitt kroppspråk!

 5. Åh, nydelige hunder! Sånne bilder får meg virkelig til å smile bredt. Hvem sin hund er Solo?
  Gratulerer så mye med Melker – han virker som herlig og nydelig liten hund!!

 6. Han är bedårande vacker! Min familj och jag ska till och skaffa valp, men jag har aldrig någonsin ägt en hund förut. Kan inte du skriva om lite tips samt din syn på hunduppfostran?

 7. jag har precis hämtat hem lilla fina gråhundsvalpen mira som stora fina gråhunden zilla är riktigt snäll mot. första natten med en ny valp en så fantastisk upplevelse!

 8. Jag är ingen djurmänniska & mina vänner hade blivit chockade om de vetat vad jag nu ska skriva…men den där Melker var ju väldigt söt….väldigt…