Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 kommentarer på “Ni har väl inte missat…?”

 1. Åh tack för det fina tipset om hennes blogg. Snubbla in på den för ett tag sedan men tappade sedan bort den.
  Den är härlig precis som din 🙂

 2. Kanske får en till favorit blogg. Tänkte faktiskt på det idag eller igår, att jag önskar finna fler vackra, fridfulla, insiktsfulla bloggar med Gud i. Och det gjorde jag nog redan nu! Gud hör även sådana böner!
  Allt gott kära systrar!

 3. Hej Clara! Jag undrar om du skulle vilja visa hur din fina frisyr ser ut i nacken??? Du är jämt så fin i ditt hår!
  Söt liten Malte!
  Ha en bra helg!

 4. Hej Clara! Gick in på din blogg för någon minut sen för att få lite inspiration.. sitter och skriver en uppsats om bostadssegregation, på en LÖRDAGs kväll! Iallafall lade jag märke till att den röda kjolen i bakrunden på bilden av Mon Chéri köpte jag förra helgen när jag var i Göteborg:)
  hihi, tyckte att det var lite roligt. Tack för en underbra blogg som alltid piggar upp i vardagen! Du är en superförebild