Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

17 kommentarer på “Höstsol”

 1. Hej Clara!
  Vad gör du nu med dina pelargoner när de sjunger på sista versen då?
  Har du några bra övervintringstips?
  Har drivit upp egna pelargoner från frön nu i år, nu undrar jag lite vad jag skall hitta på med dom över vintern.

 2. Kan tipsa om att pelargoner gärna övervintrar svalt (typ +10 grader) och inte lika ljust, t.ex. i ett förråd med knappt nån vattning alls på vintern. Sen beskär man dem rejält på våren när man tar fram dem så blir de inte så långa och rangliga. De bitar man skär bort blir till nya sticklingar!

 3. Har kollat runt lite i din blogg. Väldans massa fina saker du har. Leta på loppisar is the shit! Allt Gott!

 4. Åh, jag är helt övertygad om att de flesta är söta som små mest bara för att man ska se förbi alla hyss de hittar på. :)Måste ha något för att uppväga all terror. 😀 Och eftersom att Melker är så söt, ja, står huset kvar? 😀

 5. Vilken fantastisk blogg du har! Hur kan jag ha missat den så här pass länge? Hittade hit från Hannas länk till dig idag. Här kommer jag nog att kika in flera gånger, speciellt idag då jag är hemma och försöker kurera mig från en jobbig förkylning. Just nu känns det extra bra med alla vackra fotografier och kloka tankar.

 6. Pelargoner behöver inte sjunga på sista versen utan kan övervintras kallt och mörkt som redan beskrivits men även som en vanlig blomkruka. Lite kärlek, värme och ljus. Sedan beskär man till våren om den blivit ranglig.
  Alla mina bor inomhus på vintern och även om de sällan blommar vintertid, så mår de superbt.

 7. ååh, valpar! en liten valp kan göra mig hur glad som helst & kan förgylla min dag helt! när jag ser en valp vill jag bara gråta. naw naw och naw!