Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

18 kommentarer på “Låt mig känna dina svala händer”

  1. Jag har en önskan av dig clara, skulle inte vi kunna få se alla frisyrer du burit ( eller de du gillat mest genom tiderna? ) du passar för sjuttsingen i allt!
    kram marie

  2. Ååå va fin bild! .. Clara du som älskar matlagning du får spana in mitt hem och allt den 12 ocktober för då blir det matlagning i halv åtta hoss mig. PS: Hur trivs du och pojken ute i erat hus? mycket jobb kvar? kram

  3. Du har världens vackraste blogg, älskar allt med den, fotona, recepten och det du skriver. Jag är sjukskriven för svår ångest och depression och finner lite ro av att följa din blogg. Kram från en sjuk sjuksyster

  4. Hej! Fint när man kan ändra sig. Först tyckte jag du var överpräktig osv. Men du, jag tycker att det finns lite värme i din blogg. Jag har ändrat mig!

  5. Detta var vackert. Jag som ville läsa en dikt skriven av dig. Har du fler vill jag gärna läsa! lägga in nån då och då kankse? om det inte känns för personligt. Jag tycker mycket om din blogg och läser den det första jag gör närjag sätter på datorn varje gång jag fått tid. Fast jag får inte tid, den tar jag mig. Mys blogg är ordet för din. Har du föresten läst boken MOMO? Annars, gör det, den handlar om tid och timblommor.
    Stor kram /Sara