picture-3220.jpg

 

Den här (egentligen ganska hidösa) lampan ärvde min syster av en släkting som liten. Jag var så fruktansvärt avundsjuk. Rosa, guld, kristaller. Det var underbart när man var sju år gammal. Tyvärr pangade min mamma hela lampfoten när hon städade så den har stått trasig i förrådet. Men så en dag gick jag ner i tant Märtas källare. Och i ett fönster bland skrot och förtorkade blommor stod en likadan lampfot. Hel. Men med en trasig skärm. Lyckan alltså. Lyckan. Nu är delarna ihopparade och trivs så gott på 30-talsskänken.

 

picture-3211.jpg

 

Ovanpå mitt fina skabbiga gamla skåp står en fågelbur. Med murgröna i. Hittade den på en antikaffär. Jag önskar att jag kunde ha en levande sångfågel i den. Men eftersom det skulle vara snudd på tortyr får murgrönan leva där istället.

 

Snipp snapp snut så var detta inlägg slut