picture-272.jpg

Fredag åh fredag. Jag låg och drog mig mellan sju och nio imorse. Det är så mysigt när man har en sömnig liten hundvalp under täcket nämligen. Som grymtar missbelåtet om man rör på sig. Som är morgontrött och helst inte vill stiga upp alls. I flera veckor har det inte varit annat än solsken ute. Men idag regnar det och jag tycker att det är så otroligt mysigt när det smattrar mot rutan och man slipper gå ut.

 

Idag ska jag göra undan min del av husstädningen och jobba med en artikel. Ikväll ska vi hem till vänner och göra sushi.

 

Igår var jag med nya fina tjejkompisar, som jag inte känt särskilt länge. De la sina händer på mig och bad en lång stund. Det är nog det mest helande man kan uppleva. Idag känner jag mig pigg, glad och upprättad. Det skönaste med Gud är att man kan få be för andra människor. Att andra människor kan be för mig. Och veta att någon lyssnar.