Underbaraclara och Morgonpasset

hostpyssel-3.jpg

 

hostpyssel-6.jpg

 

Imorse var jag gäst i Morgonpasset i P3. Skitkul. Jag höstpysslade sådana här fina saker och fick chansen att prata lite med idolen Hanna. Här kan ni höra på programmet.

 

Förresten.  Om det är ngn som undrar var jag hållit hus så kan jag meddela att jag varit i Kristianstad i helgen och hållit två föredrag och träffat massor av underbara människor. Nu är jag i Stockholm men imorgon kommer jag hem.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

56 kommentarer på “Underbaraclara och Morgonpasset”

 1. Du var jättebra i radion, förstår att det måste varit jätteroligt!! Blev faktiskt sugen på att göra rönnbärsgirlanger, har ett rönnbärsträd på tomten!

 2. Ååh var det du! Jag hade radion på en liten stund i morse och hörde en norrländska som gjorde rönnbärsgirlanger med p3-gänget. Jag funderade lite på vem det kunde vara men kopplade inte alls. Vad kul att det var du Clara!

 3. Jag blev så glatt överraskad när jag lyssnade på radion under min morgonpromead och fick höra att du skulle vara gäst 🙂

 4. Men du är ju visst hemma, du står och pryder Vasaplan på en stoor affisch! Blev så glad när jag klev av bussen igår förmiddag när jag skulle till kyrkan och det första jag gör är att se dig! Snacka om bra start på dagen! 😉
  Välkommen hem vännen!

 5. Ja, min sambo ringde och väckte mig och berättade att du var på radion. Bara för att han vet att jag gillar din blogg 🙂
  Ha en bra dag i storstan!

 6. Lyssnar på Morgonpasset varje vardag och blev så glad när jag hörde att du skulle vara med 🙂
  Ska prova på äppelpysslet i jul!

 7. Det var jättekul att få träffa dig i kristianstad i helgen:)Blev väldigt inspirerad och fick mycket bra att tänka på av dina seminarier. Tack!

  Fint höstpyssel också, jag lyssnade i morse, kul att få se hur det blev!

 8. Vad kul att höra dig på radio. Jag gör precis som du, och ställer om dialekten och satsmelodin när jag kommer norrut ( är skåning från början) även om jag inte skämms för min dialekt. Tvärtom! Det bara händer, märker det knappt själv, men det gör vännerna, och är inte sena att påpeka det heller!
  Får ut och leta rönnbär i kväll så jag också kan göra snygga girlanger! ha en fortsatt trevlig måndag!
  adjöken från fröken

 9. När jag slog på radion imorse tyckte jag först att de sa “Sara” som gäst och funderade på om du hade någon dubbelgångare som också gillade pyssel och lantliv.. Sen vaknade jag upp på riktigt och hörde att det faktiskt var du 🙂 Roligt!

 10. hej clara, kan du inte skriva lite om vad du tycker ang. “domedagen” den 21/12 2012? vore intressant att veta din åsikt!

 11. Hej Clara, jag lyssnade just på programmet och blev alldeles glad i själen av att höra dig. Om du hade ett eget radioprogram så skulle jag lyssna varje dag.

 12. Nu förstår jag varför bloggen inte uppdaterats under helgen. Jag har Underbaraclara-abstinens! Jag tror att jag behöver dina tankar, sorgsna, bitska, glada, tänkvärda, din husmoderlighet och dina bilder för att få en ljus kick i höstvardagen! Sitter och läser på några gamla inlägg så länge, och vääääntar….

 13. Hej!
  Jag hörde dig i radion när jag var på väg till mitt träningspass och var tvungen att kika in(nyfiken av mig). Skrattade gott när du sa att du fick anstränga dig så för att förstå Kristianstaddialekten, det får jag också fast jag är skåning.
  Ha det bra

 14. Lyssnar alltid på morgonpasset på morgonen, och följer och älskar din blogg. Gissa om jag blev glad imorse när jag hörde att du skulle komma dit 😀
  Roligt att höra din röst 🙂

 15. Åhh är du i Stockholm nu?!
  Vad typiskt!!!
  Jag är ju inte hemma nu… Attans. Jag hade gärna bjudit hem dig på en kopp kaffe. Men det får väl bli nästa gång
  kram!

 16. åh, där stod jag på jobbet med tröttmössan på och det var alldeles mörkt utanför och jag ville bara hem och krypa ner under täcket och så dök du upp på morgonpasset. du gjorde verkligen hela min morgon mycket lättare, tack 🙂

 17. Men vilken härlig blogg, har suttit här en stund och läst och småskrattat för mig själv…Me like 🙂
  Kram Lisa

 18. Deppigt att man missade det mesta i morse…
  Tack för helgen förresten! Var riktigt bra. 🙂
  Var sången från seminariet skriven av dig/Emma eller?

 19. Hej Clara! Jag blev jättesugen på att fixa till såna höga glas med löv och ljus i, så snyggt! Får jag lov att kopiera bilden o visa på min blogg om jag hänvisar till din blogg?

 20. Då VAR det dig jag såg igår vid Åhléns. Trist att jag har så långsam reaktionsförmåga bara…det kändes inte helt okej att springa efter dig liksom så det blev inget “Hej Clara, jag tycker du är bäst” Inte live iallafall.

 21. Nej, vad kul! Det ska jag lyssna på sedan. Förresten så har jag funderat på att göra den där rönnbärsgirlanden, men jag vet inte riktigt hur jag ska göra för att rönnbären inte ska falla samman. Hur gjorde du?
  Och förresten igen, vad gör/gjorde du i Stockholm? Jag är ju också där om dagarna, pust. /Cecilia

 22. Som jags krev i SMSet så var du så himla, himla bra! Jag skrattar alltid gott åt Martina, Kodjo & Hanna och nu var du där med dem liksom! Min finaste Clara! Du kan du! 😀

  Många eko-kramar!

 23. Så god idé med eplelyktene! men jeg bare lurer om de tørker inn veldig fort? med varmen fra lysene? uansett er det jo veldig estetisk 🙂

 24. Hejsan clara din blogg är superbra jag är åxå kristen:)..Vi alla kristna vill hjälpa andra människor=) vill att du kollar på denna länk http://www.gluefox.com/gatu/barn.shtm och sen sedan denna länk hur man gör för att skicka julklappar till en fattig familj.http://www.hoppetsstjarna.se/stoed-oss/julpaket.html Julen är snart här o alla har inte råd o fira jul. Men vi alla kan hjälpas åt o skicka så de blir en lycklig jul för alla:)…kramar bless you

 25. Hurra för P3s “lyssna igen”!
  Du passade in riktigt bra där i studion, och jag tyckte det var fantastiskt att höra både dig och Hanna (min absoluta favoritkrönikör genom tiderna)i samma program!

 26. Hörde inte hela intervjun men kunde snabbt konstatera att du har en väldigt trevlig och behaglig röst, skön att lyssna på! Radiopratare i nästa karriär kanske? 🙂 Jag höll precis på att köra fel utanför Ursviken och kände hur stressen växte men din ljuva stämma höll mig glad iallafall!

 27. Igår hade jag min livs första salstenta. Jag var nervös innan men hela spårvagnsresan lyssnade jag som vanligt på morgonpasset och blev glatt överaskad av att plötsligt av att höra dig där med Martina, Hanna och Codio. Att mentalt få pyssla med dig på morgonkvisten lugnade mina nerver och satte igång keativiteten. Tentan gick bra!

 28. Brukar aldrig lyssna på radio annars men blev nu påminnd om hur roligt det är med radio- ska börja lyssna! Och vad rolig intervju det var med dig, jag blev på så gott humör.

 29. hej Clara!
  Jag blev så sugen på att oxå göra så där fint med rönnbären som du har gjort. Men har du gjort något med dem innan du trädde upp dem? Jag tänkte om de kommer att bli alladeles skrynkliga och tråkiga annars….
  kram

 30. Jag är en trogen p3 lyssnare. Men ganska dålig på att läsa bloggar. Jag hade aldrig hört talas om dig tidigare, och kollade genast upp denna trivsama blogg. Måste bara säga att bilderna på pysslet på p3s hemsida inte var så rättvisa. Det såg ut som en 5åring gjort äpplena. 🙂 Men här såg det ju förträffligt ut!
  Lycka till framöver! Nu har du fångat denna värmlandstös till din blogg! 🙂