Borta bra men…

picture-576.jpg

 

 picture-599.jpg

 

picture-607.jpg

 

Helgen har varit super. I Kristianstad gick seminarierna över förväntan och jag träffade underbara människor som verkligen brinner för Gud och andra människor! På vägen hem stannade jag i Sthlm. Vi bodde hos vår vän Sanna och hade oslagbart fina dagar.

 

Det bästa av allt är dock att få komma hem hit igen.

Har nog fyllt min sociala kvot för de närmaste fem månaderna tror jag

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

30 kommentarer på “Borta bra men…”

 1. Hemma är alltid bäst, även om det är bra med lite äventyr då och då. Men nästa gång du är i Stockholm eller någonstans i Mälardalsområdet får du säga till! Det vore kul att kika på vad du håller på med, och kanske stanna upp och byta några ord. Jag har följt din blogg så länge nu att jag NOG skulle våga säga hej om jag såg dig. Men man är ju så feg vad gäller sådant. Egentligen borde man bara våga stega fram till en människa och säga “hej, du verkar trevlig, ska vi lära känna varandra?” men det vore kanske lite knasigt. Men det hade ju varit väldans kul att faktiskt lära känna dig. På riktigt. Det känns ju lite märkligt att ha följt en människa så länge men ändå inte känna henne, om du förstår vad jag menar? Nåja, ta och njut av att vara hemma igen nu. Och ha det underbart. /Cecilia

 2. klänningen!
  kavajen!
  fast mest:
  klänningen!

  den är inte loppis och den finns i en butik nära mig.
  säg att det är så säg säg säg.
  annars: hit med den! tack snälla?

 3. Lilla du.
  Vart i Kristianstad var föreläsningen?
  Jag bor här och jag missade det helt..
  surt.

 4. Du är SÅ fin på dina bilder. Nu ska jag gå till Monki och titta efter en sådan klänning. Och av någon anledning så tycker jag det är så fint med bilder som är fotade på cafeer.

 5. Jösses, vad du är vacker Clara! Det tycker jag verkligen. Och inte på ett “vad bra att du går emot det här eller det här idealet”-sätt utan bara rakt upp och ner vacker. Sen beror det väl ganska mycket på (baserat på vad jag sett i bloggen) din fantastiska personlighet.

 6. Det första bilden är verkligen vacker. Totalt tidlös. Du hade kunnat passa in i vilket århundrade som helst liksom husen, och miljön skvallrar inte ett ögonblick om det är sommar eller vinter eller mittemellan. Ja, okej då, cyklarna är väl det enda som “stör”. 😉

 7. Haha, min första reaktion när jag såg den första bilden var att det var helt bisarrt att se dig i stadsmiljö. Det kändes helt fel, jag tror att de flesta förknippar dig med landet så himla starkt. I mitt huvud går du bara omkring i ert hus och vattnar pelargoner och lagar ekologisk mat och har på dig gummistövlar och gräver i trädgården (även fast jag vet att du naturligtvis gör andra saker också…).

 8. Tack själv för en superhelg i Kristianstad (Krischanstad???).
  Jag fick mycket av både ditt och Harrys seminarier, men framför allt panelsamtalet på Lördagskvällen var riktigt bra. Varför har ingen tänkt på att ha en predikan på det viset förr?
  Glömde säga det, men er sång var riktigt fin. Hoppas även Emma läser det.

  Allt gott!

 9. JAG ÄLSKAR RUSET MAN HAR NÄR MAN ÄNTLIGEN FÅR KOMMA HEMA IGEN. SÄTTA SIG I SOFFAN MED EN KOPP TE, PRASSLA I ALLA PÅSAR MAN FÅTT MED SIG HEM OCH PRATA I TIMMAR MED SAMBON OM VAD MAN HAR HAFT FÖR SIG. BORTA ÄR BRA MEN HEMMA ÄR ALLTID BÄST.

 10. Hej igen Clara, det var kul att se dig och höra dig här nere i Skåne och få prata hund o inredning o sånt o inte bara läsa din blogg. Jag längtar så till att det ska bli snö även här… ja, jag vet att blir halt på vägarna och att man får elda mer i spisen men vinter är vinter ! Och alla ljusa dagar o nätter med den vita snön med lite eller gärna mycket mån- o sol-sken på. Är det det som kallas ljusterapi??
  Må väl, hälsa Jakob !

 11. hemma bast saklart. just nu sitter jag och langtar hem till bilderna du tagit i gamla stan. ska vara tre manader har pa teneriffa men drommer om kyla och kullerstenar, chai pa mysiga cafén och goda vanners lag. hadet bra!