Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

14 kommentarer på “Mina bambinos”

 1. Åå men vilken söt svart bumling i föregående inlägg. Den hundbilden charmade mitt hjärta, jösses amalia!!! Hälsa lilla busiga Melker och den stora snälla bumlingen förstås! Kram Madeleine

 2. Smaskigt söta!
  Jag har själv letat land å rike runt (bor i Norge) efter rådjur i porslin. Men ack ne -de jag hittat kostar ca 250 – 350 kr….och de är inte ens lika söta som dina!

 3. Hur mycket kostade dom andra rådjuren? Alla är jättefina! Ville bara säga att jag älskar din blogg! 😉 Och sen så ville jag säga också att jag hörde dig i morgonpsset i p3, det var roligt 🙂

 4. JAG ÄLSKAR DIN BLOGG!!! Verkligen “kärringen mot strömmen” och det tycker jag är underbart, fortsätt så! men det skulle vara roligt med lite mer pysseltips..

 5. Den där typen av bambis med stora ögon är stört omöjliga att hitta här i Malmö och på Tradera går de för massor av pengar. Grattis till dig som lyckats hitta billiga.

 6. Jag skänker dig en fin tanke från min huvudknopp: Mitt i all pluggfrustration kände jag att jag behövde bli lite glad, lugn och uppiggad, då klickade jag mig im på din blogg. Den gör just det med mig, uppiggar, uppgläder och nedlugnar…

 7. Hej Clara! Följt din blogg i över ett år och tycker den är toppen! Sitter och spånar på idéer till min systers möhippa som jag ska anordna. Du är ju gift och har även varit på vänners möhippor, har du kanske några tips att dela med dig av? Kreativ är du allt!!
  Höstkramar!