Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

30 kommentarer på “A room with a view”

 1. Så fint du bor! Är det du som fotar? Brukar tipsa om din blogg när vänner behöver bli på bra humör. Det funkar för mig.

 2. Åh, så vackert! Och vilket himla fint fönster. Sådana ritade jag alltid på hus som liten, har dock aldrig fått ha ett på riktigt.

 3. woooooooooooooooooaaaaaaaaaaaaa!
  vilken stor skillnad! ena ser nästan ut som vår o andra som kallaste vintern December 22 typ.
  Saknar snön liiiiite men bara liiiite sådär man kan titta på men helst inte ska smälta och frysa om så man halkar på is eller smälta o bli störtful slask!
  Vi lär nog inte få se snön här i GBG nåt mera….har ju inte vart riktig snö på flera år nu. Bara 2 el 3 dagar förra året som det var puder i ca 2-5timmar o sen e det borta igen pga regn. 🙁 No Xmas feeling for years 🙁

 4. Åh, har ni så mycket snö? Här faller det ned från himlen men fastnar inte på marken. Synd, tycker jag, jag älskar snö och vinter.

 5. åhh! så himla avis är jag. Fast iofs fick vi lite snö inatt, men det regnade bort under dagen! Nu kanske du undrar vart jag bor? jo i kramfors bor jag, några mil utanför övik, duvet?
  fast nu kom jag på att du kanske inte alls undrar, och att du kanske inte alls vet.
  trots att du bor i norrland menar jag. Det här blev nog din jobbigaste kommentar idag.

  men puss

 6. Jag älskar din blogg! Den är UNDERBAR! Bilderna också. Vad använder du för kamera? Bilderna är så otroligt proffsiga. Photoshoppar du dem? Förlåt alla frågor, men jag är en nyfikenfia!

 7. Jag måste bara säga att jag älskar din blogg, jag har varit sjukskriven hela veckan pga en whip-lash skada jag ådrog mig i måndags.. Jag har läst igenom din blogg från början till slut och det var så inspirerande att jag nu startat en egen liten.. och var ju tvungen lägga dig som länk! =) tack för en underbar blogg med sååå fina bilder! Kram Terese

 8. Hei og hopp. Ville bare si tusen takk til deg, for bloggen din er en inspirasjon og ett avbrekk i hverdagen! Keep up the good work. Stor klæm! 🙂

 9. Det tycker jag med. Längtar hem till landet. Vill inte vara i stan mer. Tack kära Clara för att du är du och att du vill dela en bit av ditt liv med oss. Fridens liljor!
  Linnéa

 10. Å önskar att vi kunde få lite snö i Göteborg också! var på en bok affär idag och tittade på en massa böcker. Hejsomdetvar höll jag på att snubbla över en trave med böcker om starka kvinnor, allt från gammla fotomodeller till entreprenörer, och så tänkte jag på dig. Jag är faktiskt grymt imponerad av vad du har åstakommit här på bloggen. jag älskar formatet, känslan och harmonin. Bilderna har så mycket känsla och det du skriver har så mycket värme! I morse läste jag i GP om en kvinna som startat Tasteline, hon och du tror jag skulle bli ett grymt team hon hette kom jag tyvärr inte ihåg. Att det är konstigt endå, att när man ser vissa saker så förknippar man det med en viss person. stor kram

 11. Hej! Jag gillar din blogg jättemycket och läser här varje dag. Har dock aldrig kommenterat förut. Hos oss i Övik har det också kommit lite snö idag och jag älskar det!

 12. Hej! Jag ville bara säga att jag verkligen tycker om din blogg! Den påminner mig om tiden då mina morföräldrar var liten och den har jag älskat ända sedan jag var liten och tittade på barnen i bullerbyn. Bo glesbefolkat, kanske vid en skog och ha fritt landskap och självständigheten som hemmafru utanför staden. Mysigt! Kanske lite konstigt att jag tycker det när jag bara är 14 år, men jag ville bara säga att jag inspireras

  kram 🙂