Underbaraclaras jultidning

picture-903.jpg

picture-853.jpg

picture-883.jpg

picture-881.jpg

picture-888.jpg

Hörni fina bloggläsare. Underbaraclara ska bli tidning. En liten men naggande god tidning. I december kommer den ut. Framförallt full med recept, pysseltips och vackra bilder. Men även välskrivna texter.

Det är en jultidning. Helt utan reklam. 20 sidor lång. För 20 kronor. Så att alla har råd. Ni som vill beställa den kommer kunna göra det genom bloggen. Hur det kommer gå till får ni veta under veckan. Själva tidningen får ni i brevlådan ungefär kring 5 december.

ps.

Självklart kommer jag blogga på som vanligt under tiden!

ps igen

Jag fotar och skriver rubbet själv. Förtvivla därför icket om du är en av alla som skickat ditt cv och arbetsansökan till mig. Ni är inte bortvalda. Jag jobbar bara solo.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

141 kommentarer på “Underbaraclaras jultidning”

 1. Åh så härligt med en jultidning för alla! Kommer självklart beställa den. Vill ha alla tips som finns för att göra min hyreslägenhet den hemtrevligaste av alla! 😀 (och förresten! kommentar på annat inlägg. Självklart ska du tycka till mer! Man kan ju inte alltid kamma medhårs, det blir inte behagligt i längden!)
  Emelie

 2. Men oj vad roligt! Den kommer jag beställa. Den var nästan FÖR billig, hoppas det går runt och att du kanske får en slant själv också 🙂

 3. oj oj oj, precis vad jag vill ha! längtar redan. 🙂 hoppas det trycks ordentligt många för jag vill Inte bli utan.
  det kunde inte bli en bättre kombo, jul och den underbaraste claran!

 4. Åh, vad roligt! För oss trogna Clara-fans, såklart, men för dig! Du ska bli tidning! Eller ja, din idé! Det är ju skithäftigt på ren svenska. Grattis!! 🙂 Och jag kommer lätt att beställa!

 5. Åh, det kan ju inte bli annat än underbart! Jag hoppas verkligen att jag lyckas få tag på ett ex!

 6. Får jag komma upp och bara hoppa upp och ge dig en stor blöt puss på kinden som tack för det här? Det är du nämligen värd^^

 7. Vad kul! Låter som att det kommer bli en härlig och inspirerande tidning, precis som din blogg! Alldeles lagom pris tycker jag dessutom!

 8. Underbart! Den kommer jag att köpa! I framtiden får du göra en hel bok med alla dina fina bilder?! 🙂

 9. Så härligt att få göra en egen tidning! Det måste vara jätteroligt att sitta och fundera vad man ska ha med och sedan få utforma det. Jag gjorde en bok om min familjs historia som specialarbete när jag gick i gymnasiet, det var det roligaste jag gjort under hela min skoltid. Lycka till!

 10. JAA vad roligt!! Du får lov att posta till mig till Finland också ;). Grattis, vad spännande!

 11. Jaaaa vad roligt. Jag och min man läser din blogg varje dag. Tycker du är en cool tjej med mycket mod och fina tankar. Fortsätt skriva det du känner. Kommer självklart köpa din tidning, den ser jag fram emot.

 12. Äntligen! 😀 Jag har drömt om att läsa en Clara tidning sen du nämnde det för några månader sen! detta förgyllde min dag minsann 😀

 13. åv vad roligt. har hoppats på detta jättelänge. kommer defenitivt att beställa den 🙂

 14. Vad kul, Clara! Den ska jag absolut beställa, det här kan inte bli annat än bra … Blir det bara en jultidning eller kommer det fler tidningar i framtiden? /Cecilia

 15. Åh vad underbart! Jag har just hittat hit och gillar din blogg och jultidningar frossar jag i varje år. Ju fler desto bättre:)

 16. Ser fram emot tidningen, ska beställa den med en gång 🙂 Härligt med en kristen tjej som vågar stå för sin tro.. Själv är jag också kristen och stolt över det. Kramar

 17. Så fint! Hoppas verkligen du kan sända till Finland också. För det är här jag bor! God Jul och tack för en vacker, själfull och inspirerande blogg!

 18. Åh, Grattis! Vad glad jag blir! =) När människor ibland säger till mig att jag inte kommer att kunna lyckas med min dröm, och att göra det på mitt sätt, då tänker jag på dig. Att det minsann visst går. Och så får jag tro igen. Så hurra för dig!! Kram.

 19. MEN JAAAAAAAAAAAAAA!!! Haha, åh, bästa julklappen!!! Fy farao vad glad jag blir. Kan inte tänka mig en bättre jultidning! Du är bäst! Puss!

 20. Hej!
  Jag älskar din blogg och skulle så gärna vilja ha ett samarbete med dig. Jag skapar egna smycken helt för hand efter kundens egen design och det skulle vara riktigt roligt om du ville designa ett smycke. Hör av dig om du är intresserad. Trevlig helg! Anna

 21. Åh, vad kul, grattis! vad spännande!!!:)
  jag väntar spänt..:) hur gör man om man vill beställa den hem i brevlådan då?.

 22. Åh, vad roligt! Clara du lever min dröm! Det hade varit precis hur kul som helst att göra en egen jultidning! Jag kommer definitivt beställa!

 23. Jag hoppas också att det är möjligt att beställa din jultidning när man bor i Finland! Jag verkar inte vara den enda finlandssvensken som läser din blogg 🙂

 24. Hurraaaaa!!Jag ska banne köpa två och ge bort till någon som behöver UnderbaraClara-upp sitt liv.

 25. Underbara nyheter! Jag brukar alltid köpa alla julspecialtidningar jag ser, men hade tänkt dra ner på det i år (nej, inte för att vara duktig och spara pengar, jag har andra saker jag vill köpa i stället… :D). Men men en Clara-jultidning så kommer jag inte ens att sakna andra tidningar – du kan hoppa upp och slå dig i backen på att jag kommer att köpa den!

 26. Hej Clara!
  Jag kom just hem från en promenad i snön och solskenet och slog mig sen ner framför datorn. Har blivit jullängtig och tänkte när jag klickade på UnderbaraClaras länk på favoriterna att hoppas hon har skrivit nåt om julen. Och tänk. En jultidning! Jag längtar redan!

  Du är så fiffig och bra, och skapar en underbar stämning på din blogg. Jag har läst den länge och du är en stor förebild för mig. Det känns så skönt med en blogg som man kan lita på, på något sätt. Du har världens finaste blogg. Tack.

 27. Ja, tack! Den vill jag ha när den kommer 🙂 Då slipper jag stå å klämma på alla andra jultidningar i butiken längre, alltså!

 28. Åh Clara, du vet vad en flicka vill ha! Här sitter jag i min första egna lägenhet med eget kök och det har redan börjat klia i fingrarna. Jag vill göra jul, på riktigt, här bland alla ärvda möbler och nyfållade gardiner! Och så kommer din tidning! Vore jag inte så trött så skulle jag dansa runt på trasmattorna här hemma. Nu nöjer jag mig med att höja tekoppen till din ära! Hurra! 🙂

 29. Grattis Clara, vad roligt! För några månader sedan skrev du något i stil med “Om jag hade en tidning, vad skulle ni då vilja läsa om”, gissade då på att det faktiskt skulle bli en riktigt tidning. 🙂

 30. Åh vad glad jag blir! Så himla roligt! Hoppas att du trycker upp många så att jag säkert får en! Det kommer att bli jättefint! KRAM

 31. Självklart vill jag ha en jultidning av min favorit-bloggerska av alla! Om det är någon som kan få mig att börja gilla julen igen, så kanske det är du? Det bor nog nämnligen en liten Grinch i mig.

  Du är underbar Clara!

 32. Vad otroligt roligt! Jag är helt övertygad om att du kommer kunna bidra med mycket julstämning!

 33. sv: tackar tackar! jag och min kärlek har det bra och jag passar på att gratta dig för din vackra kärlek. samt ett megagrattis till denna underbara nyhet om din tidning! jag ska beställa två ex!!!!

  PUSS

 34. Men oj, vad roligt! Spännande! Blir så nyfiken ju. Grattis! Underbart fint kök du har. Alla fina kökshanddukar i härliga färger och charmiga burkar. Åh.

 35. Åhhh vad roligt!!!
  Väntar med stor glädje och en smula spänning på din tidnig!
  Hoppas du visar här på bloggen hur vi/jag kan få beställa/köpa den?

 36. skit! jag som har köpstopp från 15 november. Kanske kan kompromissa och sälja nåt och på så sätt tillåta sig att köpa världens finaste och billigaste tidning till sig själv i julklapp?
  Eller oxå tigga ett ex från nån snäll kompis…
  Ser fram emot att få hålla å läsa i mitt eget ex.

 37. En jultidning! När du skrev och frågade om man skulle vilja köpa en Underbaraclaratidning svarade jag att det skulle jag nog inte göra. Inte för att jag inte superdupergillar din blogg eller tror att du skulle rocka en tidning, men ändå menade jag då att bloggformatet av Underbaraclara passade mig så alldeles särskilt bra.

  Men en jultidning! You bet att jag kommer att köpa din jultidning, det blir underbart!

 38. Men Clara! Det är ju precis vad vi behöver! Jag kanske älskar dig – trots att jag är norrlänning och inte känner dig och borde veta bättre vad gäller superlativ-genren… Men jag är alldeles yr av förkylning så du kanske ursäktar;)

 39. ÅÅÅHH! =D Gilla massor! ^^
  Jag har tänkt på det innan, men det är verkligen nu man saknar en sådandär “Gilla”-knapp (eftersom jag är en stor användare av facebook xD).
  Men ärligt talat, Clara, skulle inte det kunna vara något du skulle kunna lägga till på sidan? =) Hemskt praktiskt om man inte har så många ord, men vill uttrycka sitt gillande? =)
  Blessings!

 40. Är det möjligt att beställa din tidning till en så avlägsen plats som finska urskogen?

 41. Hej Clara, det lyder fantastisk med en jultidning! Kan man bestille den även om man nu er en dansk-jävel og derfor er bosat i Danmark?

  Din blog er fantastisk, du skriver så finurligt og menneskeligt. Sussi

 42. Hej Clara, kan en ydmyg dansk-jävel også bestille din jultidning?

  Du skriver en skøn blog, menneskeligt, finurligt, varmt og ærligt. En stor fornøjelse. Sussi

 43. kan man få den skickat till Göteborg? hur skaffar man sig den? någon form av prenuminering? stor kram (jag är grymt taggad på att läsa den!)

 44. Ååh, den jultidningen skulle jeg gjerne ville ha! Finnes det fortsatt ledige eksemplarer?