Dum i hela huvudet

När man är trött gör man konstiga saker.  I natt var jag väldigt trött eftersom Melker bara for runt och vägrade sova. Jag och Jakob försökte sömndruckna fundera på varför. Det gick inte så bra utan utmynnade mest i grymtningar och obegripliga svar. Tills jag fick fram

 

Han är nog exalterad över min jultidning

 

Jakob svarade inte. Men i mitt tröga huvud lät det faktiskt rimligt. Melker kan inte sova för han är så exalterad över min jultidning.

Snacka om att vara dum i hela huvudet.

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

28 kommentarer på “Dum i hela huvudet”

 1. Haha, det var riktigt roligt! 😛 En gång när jag var påväg att somna tyckte jag att det var något som lät konstigt – tills jag kom på att det var jag som snarkade…

 2. Haha, fint. Jag är lite nyfiken på en sak, hur kom det sig att Melker fick heta just Melker? Varje gång jag läser hans namn blir jag glad för jag tänker på Melker i Saltkråkan.

 3. När min unge inte ville sova var jag så trött att jag slog min man i huvudet, kastade katten i väggen och skrek att nu går jag ut. Sen, när jag vaknade på morgonen, trodde jag att jag hade drömt alltsammans. Men allt hade hänt, sa min man sorgset.

 4. Hahaha, jag skrattar så att jag gråter.
  I så fall är vi två som är exalterade, Melker och jag 😉

 5. Hihi det är så fantastiskt hur man tänker när man är riktigt trött!

  Jag har som en dålig vana att rycka till och nästan skrika varje gång jag håller på att somna så jag väcker min kille. Och han håller mig inte i handen längre när vi ska somna för tydligen håller jag hårdare och hårdare ju närmre sömnen jag kommer!

 6. Nej, vad gulligt, jag sitter här hemma i köket och skrattar för mig själv … Både du och Melker, ni är så söta. Men vet du, det är kanske inte helt omöjligt att det VAR därför han var vaken! Han är nog glad för dig. Eller snarare, han känner kanske av om du är glad och uppspelt? Så var min Frida, om det är okej att jag berättar om henne igen (hon är som mitt barn; jag pratar ALLTID om henne). När vi bråkade här hemma blev hon orolig, när vi var ledsna blev hon ledsen och ville trösta, när jag höjde rösten sparkade hon (ehm) på mig och när jag var glad och upprymd var hon om möjligt ÄNNU mer glad och upprymd. “Tjo vad kul det är när matte är glad!” säger de nog, de små liven. Ja, det är min tanke i alla fall. Kram! /Cecilia

 7. Hihi jag har också en förmåga att prata när jag håller på att somna. En gång började jag prata om fartyg och jag kan verkligen ingenting om det! Men det hindrade tydligen inte mig. Ibland skulle det vara kul att ha allt man sagt sömnen eller mellan vaket och sovande tillstånd inspelat:D /L

 8. När vår valp far runt som en flygande mara med ADHD, håller han antingen på att testa gränser eller bajsa på sig. Så vi brukar ta ut honom och kommer det ingen korv går vi in och platsar honom istället.

  För övrigt fick jag panik i hjärtat på bilderna av dig och Sixten.

 9. Nämen, jag tycker att det låter som en väldigt rimlig förklaring. Jag är nämligen också så exalterad över din jultidning att jag springer runt runt runt och hindrar folk från att sova. Faktiskt 🙂

 10. Min hund for också runt som en tok i natt, sen släppte jag ut henne och hon sprang iväg på gården. Måste varit en konstig hundnatt 😛

 11. haha! vad gulligt
  ungefär som när man funderar över om det är smartast att simma eller ta båten till duschen (i hallen, två meter från sängen)

 12. Nej, inte dum i huvudet. Bara lite förvirrad och rätt så rolig.

  Dum i huvudet tar jag till när jag menar allvar…. 😉

 13. Hmmm, undrar om våra katter drabbats av samma exalterade känsla som Melker? I allafall den ena är helt hopplös på nätterna. Tar vida skutt upp på sängen för att sen graciöst landa på ens mage och sedan kurra frenetiskt.
  Jag måste erkänna att jag kände mig “dum i hela huvudet” när Clara kom och handlade i butiken och jag satt i kassan. Om jag nu minns rätt, så tror jag att meningsutbytet löd:
  Rickard: Hej.
  Clara: Hej hej.
  *tystnad*
  Rickard: (med nervös röst): Öhm, nu vet jag inte riktigt vad jag ska säga, för jag är så himla nervös.
  Clara: (lugnt) Men inte behöver du vara nervös.
  Rickard: Jo, för jag läser ju din blogg varje dag. Och jag och min sambo är så stora beundrare.

  Total hjärnförstoppning.
  Så Clara, om du läser detta. Vad jag helst skulle vilja ha sagt vore nått i stil med;
  Tack så himla mycket för en fantastisk blogg. Och att du orkar fortsätta. Det är alltid lika uppfriskande när man läser det du skrivit. Och grattis till alla som upptäckt bloggen. Massa kramar. =)

 14. Hej Rickard! Jag blev i alla fall jätteglad för din fina kommentar i kassan 🙂 Gjorde hela min dag. Tack för att du vågade hälsa

  Och hälsa sambon din från mig

 15. Visst är det fantastiskt hur hjärnan tror att den är i toppform och kan tänka intelligenta tankar mitt i natten – när den egentligen är helt urkopplad! Men det blir kul i efterhand i alla fall.

 16. Haha! Dör! Min pojkvän berättar ofta långa sagor/haranger när han somnar.Det är fantastiskt roligt. Sen såg jag en tjej som andvände en bild du tagit i sin header:
  http://kakan06.blogg.se/
  Ville bara visa, så att du vet om det.

 17. hoho, det var väldigt kul. Jag har ju hört att hundar blir eggade av små nichade tidningar. Alltså, visar man Kamratposten för min grannes hund löper han amok.