En evighetsmaskin

picture-2974.jpg

Trevliga saker som Melker gör:

Äter upp skitlortarna i kattlådan

Pinkar inne och dricker ur kisspölen samtidigt

Detta kanske inte låter som trevliga grejer. Men tänk er själva: Melker är sitt eget kretslopp. En evighetsmaskin. Det är inget annat än genialiskt. (Billig i drift är han också!)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

24 kommentarer på “En evighetsmaskin”

 1. Varje gång jag läser din blogg händer det något inom mig. Kanske låter konstigt, men jag tycker verkligen om dig så mycket! Jättestooor PUSS till dig!

 2. Det är ju bara för kul, haha. Våran kisse brukar alltid äta upp de mest välfyllda fästingarna man pillar bort från honom. Själv får man kväljningar vid blotta tanken, men egentligen är det väll helt naturligt!

 3. Hahahaha! Jag har en liten 9-veckors Drevertjej här hemma som beter sig precis likadant! Går in i kattlådan, äter bajs, kräks därefter upp det. Bajsar/kissar på golvet och smakar på sin egen lort. And this goes on and on.. Men hon är fantastisk ändå!

 4. Tänk om man kunde krympa dig Clara! Då skulle du få plats i min ficka och då skulle jag kunna plocka fram dig när jag mådde dåligt och så skulle du få mig att må bättre…

 5. Hej!
  Läste nånstans idag att det inte är så bra för hundar att äta upp det katterna “lämnat” i kattlådan eftersom viss kattsand tydligen kan vara giftig för dom. Fast ni kanske har pellets i och då är detj u ingen fara:)

 6. Hallå! Det är så att jag håller på att göra sådana där rönnbärsgirlanger som jag vet att även du gjort. Frågan är, brukar du eller vet du något sätt att fixera dem så de inte skrumpnar ihop och dör eller byter färg eller gör de det? hur brukar du göra? skulle helst se att de höll sig någorlunda. tack och hej!

 7. Va? Har ni katter också? Vad mysigt? Kan man inte få se dem i bloggen också? Eller det kanske man har gjort, men jag har missat det… Tack för en fin och tänkvärd blogg – jag har som morgonrutin att kolla den varje dag.

 8. Jeg har et spørsmål vedrørende jultidningen: Hva med oss i nabolandet som ønsker å bestille- skal vi betale i norske eller svenske kroner? Sender du overhodet til Norge? Jeg håper du gjør det:-)

 9. Barack har just börjat lyfta på benet. Ibland trillar han omkull för att han inte kan hålla balansen. Men oftast kissar han på sina framtassar istället för på det tänkta trädet.

 10. Om du har katt(er), varför berättar du aldrig om dem och visat upp dem, va? Vilken himla favorisering av Melker!

 11. Läste just hur man gör för att köpa tidningen! Ps1: Melker är en lite sockersöt en, som alltid får mig att smälta! ps2: Om du kommer till Gbg vore det jätte kul att få plåta dig lite i studion. Jag har just börjat jobba som fotograf på ett modell/reklam företag. Och jag blir ju alltid så grymt imponerad av dig och din stil. Så om du vill det kan du höra av dig, komma in fota lite och gå hem med en cd gratis bilder. Och detta allt som tack för en underbar blogg!:-)

 12. Haha, klockrent! Känner igen det där, vår lilla Celia är minsann på kattlådan ibland också trots att hon fyllt sju år … Däremot har hon lagt ner resterande del av kretsloppet så vi får vackert föda henne med lämplig mat för att hon ska hålla sej nöjd. Och ut i ösregn och snö får vi minsann också vandra för att låta henne uträtta sina behov 😉