Clara hjärtar Sammy Rose

faithcarl01i.jpg

 

Jag älskar Jenny på Sammy Rose så gissa om jag blev glad när det här fantastiska trycket damp ner i brevlådan. Pastor Carl. Han passar perfekt hemma hos oss med sin blida uppsyn. Frågan är bara i vilket rum jag ska hänga honom.

 

Sammy Rose har blivit lite av ett fenomen i inredningsbloggandets värld och i min länklista finns hon med som en av favoriterna. Kolla in hennes blogg och shoppen och DosFamily som är ett kreativt sidoprojekt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 kommentarer på “Clara hjärtar Sammy Rose”

  1. Ja! Jag älskar också hennes blogg, och DosFamily förstås. Så mycket inspiration på samma plats. Trycket var urskönt, vilka mysiga färger. Pastor Carl ser ut som en trevlig typ.
    /Cecilia

  2. Jag håller med dig, pastor Carl ser ut att passa helt perfekt hos er. Älskar också färgerna på bilden, så lugna och fina.

  3. Haha tack får tipset! Vilka underbara barnkläder som finns i shoppen! Jag menar, vem skulle INTE vilja köpa en barntröja med J.R. från Dallas på? XD