Förtretligt är ordet jag söker

picture-993.jpg

 

Första egobilden på en evighet, men min fjärrkontroll till kameran är försvunnen och jag har inte råd med en ny. Och jag vill heller inte köpa någon då jag vet att den ligger i en byrå nånstans och gäckar mig. Så fort jag köper en ny fjärrkontroll så kommer jag hitta den gamla. Förtretligt är ordet jag söker.

 

Därför blir det inga bilder på mig men desto mer på annat.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

25 kommentarer på “Förtretligt är ordet jag söker”

 1. Vad knäppt! Min fjärrkontroll har också försvunnit, jag upptäckte det för ett tag sedan. Har ingen aning alls om vart den kan ha tagit vägen … Men det är nog så, att sådana där små fjärrkontroller lätt har en benägenhet att försvinna. Du får önska dig en ny i julklapp, för egobilder är så kul 🙂
  /Cecilia

 2. Jag har saknat dina så kallade egobilder… 🙂 Trodde inte att dom gjorde så mycket för en blogg så därför hade jag inte så många på min blogg heller i början när jag startade den. Tyckte sällan att bilderna blev bra och så var det lite bökigt att använda stativ och fjärrkontroll. Nu har jag dock märkt att de bloggar jag läser mest (förutom dikt- och fotobloggar) är dom som har mycket bilder på sig själva och inte är för pretantiösa. Därför började jag ta kort på mig själv i spegeln och lägga upp självporträtt som jag tagit med min lilla kamera. Det var skönt att sänka på kraven och sluta tänka på att det skulle se “svårt” och konstnärligt ut… Jag vet inte om du känner igen dig men ibland vill man ju ha tid över till annat. Samtidigt är det kul att kunna slänga upp en vardagsbild på hur man ser ut då och då! Utan att få en massa krav på sig om att det borde se ut si och så… Själv tror jag väl inte att du skulle vilja börja fota dig själv i spegeln men det skulle va kul att se! 🙂 Tack för en fin blogg.

 3. Jag har också det dilemmat, jag har borta min fjärrkontroll och behöver en ny men så fort jag har köpt en ny kommer jag väl hitta den gamla bakom örat eller nägerst.

 4. Ja, ta bilder på annat fint tills du hittar den!
  Clara jag undrar… kan man beställa fler än en jultidning? Jag har en kompis som vill att jag ska beställa åt henne eftersom hon inte är i Sverige för tillfället…
  Tack för en bra blogg förresten! 🙂

  CLARA TILL IDA: SJÄLVKLART kan du det. Beställ på ba! kram

 5. Åh jag hoppas hoppas hoppas att bilder av dig inte slutar komma i bloggen. Snälla Clara, sluta inte med det 🙂

 6. Haha, nä köp INGEN fjärrkontroll! Jag och min kille hade haft bort tvättnycklarna och vände upp och ner på lägenheten för att hitta dem. Men nej, ingenstans. Så efter 3 veckor av tandgnissel och smygtvätt på jobbet så lyckades vi få fastighetsskötaren att beställa nya nycklar till oss. Två dagar efter att de nya nycklarna kom hittade vi de gamla i bokhyllan. Så kan det gå. Å andra sidan, hade vi inte fixat nya, så hade de gamla aldrig heller dykt upp, haha!

 7. Vad gör du av fjärrkontrollen på sådana här bilder? Slänger in den i närmaste buske? 🙂

 8. Kan du inte lika gärna använda den där dröj knappen, du trycker på avlösaren och springer och ställer dig framför kameran och ex antal ögonblick tar kameran bilden? Fast det låter ju rätt omständigt nu när jag tänker på det.

 9. Du har har säkert redan berättat det någonstans men jag orkar inte leta. Varifrån kommer mössan? Den är så fin!
  Kram!

 10. Jeg har to fjernkontroller fra dealextreme.com, koster ca 3 dollar hver og fungerer helt fint, free shipping også 🙂