Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 kommentarer på “I en evighet”

 1. Det är så fint att blanda färger när man bara har en sorts blomma, jag glömmer bort det alldeles för ofta… Fast jag har inte vågat blommor på länge nu, har alldeles för intresserade katter…

 2. Jag blir alltid sorgsen i sinnet när jag ser nejlikor. Påminner om begravning. Hur som helst är det alltid trevligt med färska blomster på bordet. Ha en fin helg Clara!

 3. Nejlikor är min absoluta favoritblomma. De är så vackra och mystiska. Hur ballt är dä inte när man i filmer ser en man gå in på en dejt med en röd NEJLIKA i kavajslaget?! Men så får jag alltid höra att det är begarvningsblommor, tråkigt nog. MEN nu vet jag att det finns fler nejlikoälskare i världen 😀

 4. Jaa nejlikor är super!!
  Står hur länge som helst och klarar både kyla och vattenbrist, med fin återuppståndelse så fort de får lite vatten och värme. Nästan lite religiöst! Jag lånar din bild om det är ok och tipsar vidare på min blogg (länkar till dig förstås)

  Ser fram emot jultidningen!
  Kram

 5. Nejlikor fick jag av min första kärlek… varje söndag fick jag en. Åh vad fint det var.
  Jag fick en “göra slut”-nejlika också.. den var midanttsblå. Vad fin ungdomlig kärlek är ändå…