Minnen

 tesermoni-1279.jpg

Jag vet att jag redan visat er dessa bilder. Men jag älskar dem!

tesermoni-1278.jpg

Tagna dagen efter vårt bröllop och dagen innan bröllopsresan

tesermoni-1228.jpg

Man riktigt ser hur lyckliga, kära och spexiga vi är

 tesermoni-12722.jpg

Hemma hos pappa

tesermoni-12622.jpg

På en liten träff med närmsta familjen

 tesermoni-1248.jpg

Jag är ju nästan blyg här!

 

Psst. Ni vet väl att min man bytte till mitt efternamn? Lidström ger man ju inte upp i första taget!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

25 kommentarer på “Minnen”

 1. Åh, det här var typ första gången jag fick se hur din man ser ut 🙂 Kul att se bilder på er tillsammans!
  Jag har faktiskt också tänkt att när jag gifter mig så ska vi ta Mitt efternamn 🙂

 2. Åh, ni är så himla fina tillsammans! Jag har tittat på de här bilderna flera gånger för är precis så här vill jag att det ska kännas efter mitt eventuella, framtida bröllop. Ni två får vara min måttstock för hur kärlek ska se ut, haha. Nej men, skämt åsido, ni verkar vara ett underbart par, lika fantastiska båda två. Kärleken kan vara så hemskt svår men jag hoppas att ni två bara känner den positiva, härliga sidan av den. Hoppas, hoppas. Kram /Cecilia

 3. jag hatar att min pojkvän har mycket roligare efternamn än jag (rosenberg, hur snyggt vore inte det att heta!) så jag försöker proppsa för att vi om vi gifter oss ligger ett p för Persson i våra namn (Hanna P Rosenberg). Det återstår att se om jag lyckas.

 4. De där bilderna är så fina! Önskar att jag och min karl kunde synka det där med “bra på bild”. Om vi nån gång gifter oss så får vi väl redigera ihop två bilder för att få fina tack-kort. Hur gick diskussionerna angående namnbytet till, var det en stor sak eller mer “så du vill behålla ditt namn, men då tar jag väl ditt då”? Jag förstår om det kan vara för personligt, men ni är de första par jag stöter på på där mannen tar hustruns namn. Och när vi ska ta den diskussionen i framtiden så kan det vara intressant att veta hur andra enades om det beslutet.

 5. Ni är så himla fina! Jag kikar igenom våra bröllopsbilder lite då och då också. Och minns. Min man tog mitt efternamn också, utan protester. Tänk så bra man kan ha det. Önskar dig en fin lördag.

 6. Åhhhhh, vad fina ni är! Er lycka på bilderna smittar verkligen av sig! Nu kan jag städa lägenheten lite gladare. 🙂

 7. Konstigt att det är så ovanligt att mannen byter efternamn. För det är ganska ovanligt va? Varför inte alltid bara välja det vackraste namnet? Jag gillar mitt Åvall och planerar nog att behålla det dära.

 8. Hej! Hoppas allt är bra med dig såhär till advent! Måste säga att jag gillar din blogg, den är supermysig!

  1 December startar min julkalender som innehåller: tips, dekorationer, pyssel, recept mm för en stämningsfull och enkel jul!
  Välkommen att låta dig inspireras!

  juliaey.blogg.se/aretsjulkalender

  Ha det gott!!:)

 9. Jeg er halvt engelsk, så hvis jeg skal giftes, beholder jeg i hvert fald mit efternavn… Hazel Nielsen lyder ligesom helt forkert 😉

 10. Fantastiskt fina bilder! Jag kommer inte heller att ge upp mitt efternamn den dagen då jag gifter mig. Min framtida make bör skatta sig stolt över att få ta del av det! 🙂